Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.01. 2025
Dnes má svátek Tři králové
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rozcuchaný ženich

fotka Rozcuchaný ženich
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Rozcuchaný ženich:

1 kg brambor ve slupce  | 200 g hrubé mouky  | 1 lžička soli  |  majoránka  |  česnek  |  cibule  | 100 g gothaje  | 100 g nivy  | 100 g eidamu  | 5 lžic smetany  | 2 vejce  | 100 ml mléka  |  olej nebo sádlo

Postup přípravy receptu Rozcuchaný ženich:

Vychladlé brambory oloupeme a nahrubo nstrouháme, promícháme s moukou a solí, lehce, aby se brambory moukou obalily a vznikla jakási bramborová drobenka. Přimícháme nadrobno nakrájenou cibuli, česnek. majoránku.

Sýry a salám nastrouháme.

Olejem (sádlem) vymažeme pekáč, na dno dáme 1/3 bramborové směsi, na ní rozložíme 1/2 strouhaného sýru a salámu, zakápneme trochu smetanou (mlékem), znovu navrstvíme 1/3 brambor atd. Poslední budou brambory.

Povrch pokapeme olejem (poklademe sádlem) a dáme péci do trouby na
200 stupňů, asi na 10 minut.

Poté polijeme vejci rozmíchanými s mlékem a ještě asi 20 minut zapékáme.


Fotky receptu Rozcuchaný ženich:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rozcuchaný ženich
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !