Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí chlebíčky

fotka Rybí chlebíčky
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Rybí chlebíčky:

10 ks plátků bílé veky  | 10 ks plátků uzeného lososa  | 1 ks vejce  | 1 ks cibule  | 100 g bylinkového másla  | 50 g matesa (sledě)  | dle potřeby: citrón na ozdobu  | dle potřeby: petržel na ozdobu  | Bylinkové máslo:  | 200 g másla  | 50 g sterilované zeleniny  | dle chuti: mletý bílý pepř  | dle chuti: petrželka  | dle chuti: sůl

Postup přípravy receptu Rybí chlebíčky:

Změklé máslo vyšleháme metličkou se solí a bílým pepřem do pěny. Přidáme sterilovanou, nadrobno nakrájenou zeleninu a petrželku. Místo zeleniny můžeme do másla zašlehat sardele apod. (toto máslo se dobře hodí na chlebíčky, toasty a chuťovky). Jednotlivé plátky veky potřeme bylinkovým máslem. Na každý jednotlivý chlebíček dáme kornoutek z uzeného lososa. Do kornoutku vložíme řez vařeného vejce, matesa a dílek nakrájeného (loupaného) citrónu. Nakonec doplníme snítkou petržele a na jemno nakrájenou cibulí.



Fotky receptu Rybí chlebíčky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybí chlebíčky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !