Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rybí filet Almondine

fotka Rybí filet Almondine
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Rybí filet Almondine:

½ hrnku mandlí (pokrájených na jemné plátky)  | 2 lžíce petrželové nati (pokrájené)  | 1 lžíce citronové šťávy  | 125 g másla  | 500 g filetů  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Rybí filet Almondine:

V nádobě vhodné pro mikrovlnku rozpustíme máslo (asi ½ – 1 minutu), přidáme mandle a vlníme asi 3 minuty, s občasným zamícháním, dokud nejsou lehce zbarvené. Mandle vyjmeme a do másla dáme rybu, kterou několikrát obrátíme, aby měla máslo po všech stranách. Osolíme a opepříme, posypeme petrželovou natí a pokapeme citronovou šťávou. Přikryjeme a vlníme dalších 5 minut. Posypeme mandlemi, přikryjeme a ještě vlníme asi ½ minuty nebo dokud není ryba hotová.


Fotky receptu Rybí filet Almondine:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rybí filet Almondine
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík