Použité suroviny receptu Rybí salát se sterilizovanou zeleninou:
400 g rybího filé
| 1,5 dl octa
| 10 kuliček nových koření
| 10 kul. pepře
| 2 lžíce soli
| 4 bobkové listy
| 150 g tatarky
| 1 citron
| 150 g steriliz. zeleninové směsi bez nálevu
Postup přípravy receptu Rybí salát se sterilizovanou zeleninou:
Rybu vložíme do kastrolu s 1,5 l vody, přidáme ocet a koření, vaříme 10 minut. Poté kastrol odstavíme a necháme ještě 5 minut dojít. Rybu vyjmeme, po vychladnutí nakrájíme na kousky cca 2 x 2 cm a vložíme do hlubší keramické mísy. Přidáme okapanou zeleninu, citronovou šťávu a tatarskou omáčku. Lechce a pečlivě promícháme, případně podle chuti přisolíme. Salát přiklopíme pokličkou a necháme v chladničce rozležet 1-2 dny. Podáváme s pečivem.
Fotky receptu Rybí salát se sterilizovanou zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!