Vložil: | Aknels |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 6 |
|
|
Použité suroviny receptu Rybí salát Volšoveček:
1 menší celer
| 1 petržel
| svazek karotky
| sůl
| 100 g kyselých okurek
| svazek mladé cibulky nebo 1 cibule
| 300 g vařeného, pečeného nebo uzeného rybího masa
| 200 g majonézy
| 1 lžíce plnotučné hořčice
| 1 lžička worcesteru
| 1 lžička octa nebo citronové šťávy
| 1/2 lžičky sečuánského pepře
Postup přípravy receptu Rybí salát Volšoveček:
Celer, petržel a karotku očistíme a uvaříme v osolené vodě doměkka (nesmíme ji ale rozvařit). Všechnu zeleninu poté nakrájíme na kousky, stejně tak i okurky, přidáme nadrobno nasekanou cibulku a na kousky rozebrané rybí maso. Zeleninu a maso vložíme do mísy, přidáme majonézu, hořčici, worcester, ocet či citronovou šťávu, sůl, pepř a vše promícháme. Připravený salát dáme do chladu uležet alespoň na dvě hodiny. Podáváme ho s pečivem.
Fotky receptu Rybí salát Volšoveček:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!