1/2 jablka
| 1 malá konzerva tuňáka v oleji
| 1 lžíce nízkotučné majonézy
| 8 plátků celozrnného chleba
| 1 lžíci másla
| jemně pokrájená ředkvička, pažitka nebo sezamová semínka na obalení
Postup přípravy receptu Rybičky:
1. Jablko oloupejte, odstraňte jádřinec a nastrouhejte na jemném struhadle. Tuňáka vyjměte z konzervy a nechte okapat. V misce smíchejte připravené jablko, tuňáka i majonézu a vzniklou pomazánkou natřete polovinu chlebů. Vytvořte sendviče.
2. Vykrajovátkem vytvarujte ze sendvičů po dvou až třech rybičkách. Horní stranu (tam, kde ryby mají šupiny) potřete máslem a částečně obalte v pokrájené zelenině nebo v semínkách.
Fotky receptu Rybičky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!