Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
22. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Dietní kapr dušený na kmíně: Porce kapra pokapeme šťávou citrónu. Necháme v kastrolu odležet. Osolíme, posypeme kmínem a podlijeme asi 1 dl vařící vody z rychlovarné konvice a dáme dusit pod pokličkou na mírném plameni do měkka. ... …více»
|
22. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Rybí filé po labužnicku: Česnek očistíme a prolisujeme do misky, přidáme lžičku soli a utřeme do majonézy. Poté vmícháme do majonézy sladkou mletou papriku a potřeme jí plátky ryby. Pekáč potřeme olejem, vložíme na něj filé. ... …více»
|
22. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Štika na grilu s jemnou omáčkou: Porce štiky pokapeme citrónovou šťávou, necháme odležet. Oslolíme je, opepříme, pokapeme olejem a dáme grilovat. Během grilování obracíme a pokapeme olejem. Omáčka: Nasekáme nať petrželky. Ušleháme . ... …více»
|
22. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Kapr pečený na šalvěji: Kousky kapra osušíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Odleželé porce osušíme, osolíme, opepříme a posypeme šalvějí a pomalu opečeme po obou stranách na oleji. Během odležení a opé ... …více»
|
21. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Kapr pečený vcelku: Očištěného, opraného a osušeného kapra rozpůlíme a mírně nařízneme po vnějších stranách. Obě půle potřeme z obou stran olejem, posolíme, pokmínujeme, položíme na rošt a necháme chvíli odležet. Potom p ... …více»
|
21. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Pstruh pečený v alobalu: Očištěného, opraného a osušeného pstruha potřeme olejem, posolíme, pokmínujeme a položíme na alobal přidáme kousky másla a dobře zabalíme. Položíme na rošt a pečeme. Doba pečení je asi 18 minut. Podáv ... …více»
|
21. 02. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos se zeleninou a smetanovou omáčkou: Zeleninu nakrájejte na jemno a nechte opéct na oleji a másle asi 10 minut. Tak prisypte špetku cukru a zalejte dvěma lžícemi vína. Nechte ješte chvíli prohřát. Steaky lososa lehce pokapejte citonovou ... …více»
|
21. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Amur po námořnicku: Na oleji, zpěníme na plátky nakrájený česnek. Porce amura osolíme, potřeme sardelovou pastou, posypeme petrželkou, přidáme k česneku, zalijeme kečupem a vínem a pomalu dusíme doměkka. Podáváme s vařen ... …více»
|
21. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Račí perkelt: Do hrnce dáme vodu, přivedeme ji do varu a pak do ní dáme rozsekanou zelenou petržel, kmín, dobře očištěné raky a vaříme asi 12-15 minut. Uvařené raky vyndáme a maso z ocasů a klepet vyjmeme. V kastro ... …více»
|
21. 02. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Krevetové těstoviny s olivami: Všechno jenom nakrájíme, podusíme a zamícháme. Než se těstoviny uvaří, nemáme co dělat. Můžeme si dát záležet na rajčatech, která pečlivě oloupeme, nakrájíme, zbavíme semínek a vody. Na olej si dáme n ... …více»
|