Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zeleninovo-rybí rolky

Zeleninovo-rybí rolky
18. 02. 2009 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Zeleninovo-rybí rolky: Filety osolíme, opepříme. Hlívu, pórek, mrkev, cuketu, celer, kapii pokrájíme na tenké plátky. Na každý plátek ryby dáme lžičku hlívy a póru, filety stočíme a spojíme párátkem. Zapékací mísu ... ... …více»

Zapečené těstoviny s krabími tyčinkami

Zapečené těstoviny s krabími tyčinkami
18. 02. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené těstoviny s krabími tyčinkami: Krabí tyčinky nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji. Vejce osolíme a opepříme a rozšleháme se smetanou. Promícháme s vařenými těstovinami, vložíme do varné mísy a pečeme asi 30 minut. ... ... …více»

Dušený losos s okurkou

Dušený losos s okurkou
18. 02. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušený losos s okurkou: Rybu omyjeme, osušíme a pokapeme 1 lžící citronové šťávy. V kastrolu ohřejeme rybí vývar, vložíme porce lososa, přikryjeme poklicí a dusíme na mírném ohni pod bodem varu asi 10 minut. Okurku omyjeme ... …více»

Zapečené rybí prsty na zeleninové rýži

Zapečené rybí prsty na zeleninové rýži
18. 02. 2009 Ryby +++++_____
Příprava receptu Zapečené rybí prsty na zeleninové rýži: Rajská jablíčka necháme okapat na sítu a šťávu z nich si ponecháme. Potom rajčata nakrájíme na kostičky a opět vložíme do šťávy. Pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na kolečka. Rovněž cibuli ... ... …více»

Losos v těstíčku

Losos v těstíčku
18. 02. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos v těstíčku: Lososa opereme a osušíme. Tenký konec odřízneme, nakrájíme na kostičky, smícháme s bílky a 300 ml smetany. Na 30 minut směs zmrazíme, pak ji rozemeleme a okořeníme. Zbylý kus kolosa podélně rozkroj ... …více»
 

Marinovaný tuňák

Marinovaný tuňák
18. 02. 2009 Ryby +++_______
Příprava receptu Marinovaný tuňák: Maso z tuňáka omyjeme a necháme odkapat. Smícháme 2 lžíce rýžového octa, 1 lžíci vývaru, 1 lžíci sojóvé omáčky, sambal oelek a pepř. Přelijeme přez rybu a cca 30 minut necháme marinovat. Poté rybu ope ... …více»

Valtířovské filé

Valtířovské filé
18. 02. 2009 Ryby +++++++___
Příprava receptu Valtířovské filé: Brambory uvaříme a oloupeme. Filé rozkrájíme na porce, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, posypeme kořením na ryby a na oleji po obou stranách osmahneme. Brambory nakrájíme na plátky a opečeme ... …více»

Cuketové smaženky s uzeným lososem

Cuketové smaženky s uzeným lososem
17. 02. 2009 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Cuketové smaženky s uzeným lososem: Nastrouhané cukety osolíme a necháme na chvíli odpočinout. Potom vymačkáme přebytečnou vodu nejlépe přes čistou utěrku. Do vymačkaných cuket přidáme vejce, mouku, nasekanou chilli papričku, rozdrcený ... …více»

Pangasius na kardamonu

Pangasius na kardamonu
17. 02. 2009 Ryby +++++_____
Příprava receptu Pangasius na kardamonu: Rozmražené filety z pangasia opláchneme pod studenou vodou a nakrájíme na větší kostky. Ve větší misce vymícháme máslo a hořčici, přidáme na proužky nakrájenou cibuli, koření a nakonec lehce vmícháme ... …více»

Mořské plody

Mořské plody
17. 02. 2009 Ryby +++_______
Příprava receptu Mořské plody: Na pánvi rozehřejeme máslo a plody na něm opečeme. Přidáme na nudličky nakrájený pórek, papriku, rajče a žampiony, vše podlijeme bílým vínem. Před dokončením zakapeme sójovou omáčkou a dochutíme. Podá ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !