Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
15. 02. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Indický rybí guláš: Maso z okouna opláchneme, osušíme a nakrájíme na kousky. Dvěmi lžícemi citronové šťávy ho pokapeme a osolíme.
Celer opereme a šikmo nakrájíme. Ananas necháme okapat, šťávu uchováme. Čtyři ananasová ... …více»
|
15. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Rybí karbanátky s mrkví a kedlubnou: Žemle namočíme ve vodě. Cibulku a jednu mrkev oloupeme, velmi jemně nakrájíme a na 1 lžíci másla podusíme. K tomu přidáme lžíci jemně nasekané a oprané petrželky.
Rybí filety rozmixujeme. Žemli vyma ... …více»
|
15. 02. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Sladkokyselá ryba v pánvi: Filé opláchneme, osušíme a nakrájíme na kostky. Dáme do misky, osolíme a zakapeme 2 lžícemi octa. Mrkev očistíme a pokrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a rozkrájíme na kolečka. Výhonky opláchneme a dá ... …více»
|
15. 02. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pangas na bylinkovém másle s kuskusem: Rozmražené filety pangase omyjeme a osušíme. Rybu jemně osolíme po obou stranách. Česnek oloupeme a prolisujeme.
Lehce rozehřejeme nejlépe teflonovou pánev a rozpustíme v ní máslo, pozor, aby se nepř ... …více»
|
15. 02. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Provensálská rybí pánev: Rybí filety necháme trochu rozmrazit, nakrájíme je na kousky, osolíme a pokapeme citronem.
Cibuli očistíme, oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Česnek oloupeme a utřeme se ąpetkou soli. Na pánv . ... …více»
|
15. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Ochucené mořské plody s těstovinami: Cibuli si nakrájíme na jemno, mořské plody propláchneme vodou a zakapeme citronovou šťávou.
Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu - v osolené vodě s troškou oleje, aby se nelepily.
Na oleji zpěním ... …více»
|
14. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Dušené filé na kari: Filé osolíme, opepříme a dáme do zapékací mísy. Rajčata nakrájíme nadrobno a spolu s petrželovou natí nasypeme na filé. Ve smetaně rozmícháme škrobovou moučku, utřený česnek, petrželku, kari a bazalku ... …více»
|
14. 02. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruh pečený s česnekem, bylinkami a mandlemi: Očistěné pstruhy dáme na plech, osolíme zvenku i zevnitř, pokapeme olejem.
Dovnitř vložime plátky másla, citronu a větvičky petržele a rozmarýny.
Pečeme nebo grilujeme až je pstruh měkký, před kon ... …více»
|
14. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Smažený sýr s uzeným lososem: Mezi 2 plátky ementálu vložíme uzeného lososa a přitlačíme k sobě. Obalíme v osoleném vejci, mouce a strouhance. Zprudka osmažíme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Podáváme s bramborovými kr ... …více»
|
14. 02. 2009 Ryby
Příprava receptu Syrový marinovaný losos: Z cukru, soli, olivového oleje, drceného pepře, sezamu a citrónové šťávy si připravíme marinádu. Lososa jí vydatně potřeme a zabalíme ho do fólie. Na 24 hodin uložíme rybu do chladu a necháme marinova ... …více»
|