Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
8. 12. 2008 Ryby
Příprava receptu Aljašská treska na egyptský způsob: Porce ryb potřeme česnekem se solí, opečeme na tuku, přidáme nakrájený porek, zastříkneme vodou a částečně dusíme. Potom přidáme krájená rajčata, pokrm přisolíme, přidáme máslo a dodusíme. ... ... …více»
|
8. 12. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Makrely po maďarsku: Makrely nakrájíme na porce. Cibuli na plátky, lusky na nudličky a rajčata na plátky. Zeleninu krátce osmahneme na másle, zaprášíme paprikou, zastříkneme vodou a podusíme. Do podušené směsi vložíme mak ... …více»
|
7. 12. 2008 Ryby
Příprava receptu Aljašská treska po mlynářsku: Jednotlivé porce osolíme, pokapeme citronovou štávou a necháme odležet. Potom poprášíme moukou a opečeme po obou stranách. Opečené porce ryby vložíme do zapékací mísky, poklademe plátky másla a loupan ... …více»
|
7. 12. 2008 Ryby
Příprava receptu Aljašská treska na víně: Porce tresky osolíme a pokapeme citronem. Ryby mírně poprášíme moukou, opečeme v horkém oleji, zastříkneme vodou, podusíme, přidáme máslo a víno, dodusíme a ihned podáváme. ... ... …více»
|
7. 12. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí filé po kavkazsku: Filé nakrájíme na porce, osolíme a upečeme v troubě doměkka. Z tuku a mouky připravíme světlou zásmažku. Přidáme mletou papriku, rozetřený česnek, necháme zpěnit, zalijeme vodou a dobře provaříme. Peč ... …více»
|
7. 12. 2008 Ryby
Příprava receptu Aljašská treska na kari: Porce tresky osolíme, pokapeme citronovou štávou, necháme krátce odležet a opečeme na tuku. Cibuli nakrájíme najemno, osmahneme, přidáme kari koření, zastříkneme vodou, vložíme opečenou rybu a dusíme ... …více»
|
7. 12. 2008 Ryby
Příprava receptu Sleď po česku: Sledě osolíme a opečeme po obou stranách dozlatova. Pak ryby zalijeme bílým vínem, přidáme na plátky krájená rajčata, žampiony, utřený česnek se solí a vše dusíme doměkka. Nakonec přidáme citronovou ... …více»
|
7. 12. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí filé Orly: Filé nakrájíme na plátky a osolíme. Z mléka, mouky, vajec připravíme těstíčko, ve kterém máčíme porce filé a v oleji smažíme dozlatova. ... ... …více»
|
7. 12. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Jihočeský kapr Jordán: Kapra osolíme a opečeme po obou stranách. Potom mírně podlijeme vodou a červeným vínem a dusíme. Citronovou štávou dochutíme, přisolíme, zjemníme máslem a krátce znovu podusíme. ... ... …více»
|
7. 12. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr dušený na žampionech: Porce kapra mírně osolíme, opečeme na tuku, zastříkneme vodou a podusíme. Žampiony podusíme na másle, osolíme, přidáme podušeného kapra se štávou a znovu krátce podusíme. Ihned podáváme. ... ... …více»
|