Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
13. 12. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušené filety z tresky se zeleninou: Filety z tresky okořeníme kořením na ryby, pokapeme pár kapkami olivového oleje a necháme chvíli proležet.
Mezitím si omyjeme dvě střední brambory a dáme je vařit i se slupkou v páře. Potom si přip ... …více»
|
12. 12. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr s hořčicí: Osušené porce kapra osolíme, obalíme v polohrubé mouce, naskládáme na pečící papír na plech, utřený česnek smícháme s hořčicí, na každou porci dáme lžičkou česnekovou hořčici, rozetřeme ... ... …více»
|
12. 12. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr Casanova: Porce kapra osolíme, okořeníme dle chuti a na 10-12 minut podusíme. Poté rybu vychladíme a umístíme na mísu, kde porce poklademe restovanými žampiony, zalijeme kapary a skleněnými cibulkami, aby byly ... …více»
|
12. 12. 2008 Ryby
Příprava receptu Vařený kapr s ořechovo-jablečným máslem: Kapra uvaříme v osolené, okyselené vodě s kořením. Máslo utřeme do měkka, přidáme ořechy a dužinu z jablek. Lžičkou vytvarujeme z másla noky, které položíme na ještě teplou rybu. ... ... …více»
|
12. 12. 2008 Ryby
Příprava receptu Opilé filé s bramborovými kopečky: Opilé filé
Rybí filé vložíme do hluboké pánve. Zprudka a rychle je osmahneme a zalijeme vínem. Přidáme balíček zmraženého leča, sůl, pepř a malý kečup, podle potřeby podlijeme vodou a dusíme, dokud z ... …více»
|
11. 12. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Řezy ze slanečků v zelenině: Slanečky očistíme, rozpůlíme a vykostíme. Vložíme do mléka napůl zředěného vodou a necháme 12 hodin máčet. Vymačkané slanečky osušíme a nakrájíme na větší kousky. Přidáme celer krájený na nudle, cibul ... …více»
|
11. 12. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rybí filé s citronovou omáčkou: Filé dáme do dostatečného množství vody, osolíme, přidáme ocet a cibuli, do níž jsme zapíchali hřebíček. Přivedeme k varu a pak jen zvolna prohříváme dokud není ryba hotová. Hotovou rybu ocedíme a ulo ... …více»
|
11. 12. 2008 Ryby
Příprava receptu Mořský úhoř po provensálsku: Vyprané a osolené porce úhoře zapečeme na oleji. Přidáme pokrájená rajčata, třený česnek, pepř a zalijeme voudou a dusíme. Po provaření zaprášíme moukou, znovu provaříme, sypeme petrželkou. ... ... …více»
|
11. 12. 2008 Ryby
Příprava receptu Tuňák se žampióny: Maso z tuňáka omyjeme, nakrájíme na porce a osolíme. Na másle osmahneme drobně nakrájenou cibulku, přidáme na plátky nakrájené žampióny a papriku, podlijeme trochu vodou a podusíme. Jakmile žampióny z ... …více»
|
10. 12. 2008 Ryby
Příprava receptu Aljašská treska smažená: Rybu nakrájíme na porce, pokapeme citronovou štávou, osolíme, obalíme v trojobalu a zvolna smažíme v horkém tuku dozlatova. ... ... …více»
|