Vložil: | HORAZU |
Porcí: | 10 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Makrely po maďarsku:
1 000 g makrel
| 20 DKG soli
| 200 g cibule
| 500 g paprikových lusků
| 500 g rajčat
| 150 g másla
| 20 g ml. papriky
| 200 ml vody
| 500 ml smetany
Postup přípravy receptu Makrely po maďarsku:
Makrely nakrájíme na porce. Cibuli na plátky, lusky na nudličky a rajčata na plátky. Zeleninu krátce osmahneme na másle, zaprášíme paprikou, zastříkneme vodou a podusíme. Do podušené směsi vložíme makrelu a dusíme doměkka. Nakonec přidáme smetanu, znovu krátce podusíme a ihned podáváme.
Fotky receptu Makrely po maďarsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!