![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 12. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Aljašská treska s bramborovými šupinkami: Pekáč vymažeme kouskem másle. Ryby posolíme, okořeníme a pokapeme limetkou. Vložíme do pekáče a překryjeme plátky brambor. Brambory osolíme a položíme na ně kousky másla. Kolem dáme snítky rozmarýnu a ... …více»
|
![]() |
10. 12. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Šišky z mletého kapra: Kapra zbavíme kůže a velkých kostí a připravíme si filety. (Skelet - maso na žebrových kostech a z oblasti páteře můžeme použít pro vývar na polévku.)
Maso umeleme a přidáme cibuli a česnek. Ochutí ... …více»
|
![]() |
10. 12. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tuňákové kuličky s vločkami: Vločky přelijeme vodou a necháme cca 20 minut bobtnat. Brambory se uvaří ve slupce, nechají se vychladit a oloupou se. Nastrouhají se na již namočené a zcezené vločky. Přidají se vajíčka, vegeta, sůl, ... …více»
|
![]() |
10. 12. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filety se sýrem: Rybí filety obalíme v hladké mouce. Poté je osmažíme z obou stran na rozpáleném oleji. Osmažené filety dáme do zapékací misky vymazané tukem. Na každou filetu dáme plátek sýra a zapečeme v troubě. Pod ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé smažené po pražsku: Filé nakrájíme na porce, mírně opepříme, posypeme sekanou pažitkou, pokapeme citronovou šťávou, vínem, olejem a necháme krátce odležet. Potom přisolíme, obalíme v trojobalu a smažíme v horkém tuku do ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sumec v zeleninové směsi: Plátky sumce jemně naklepeme střenkou nože nebo sevřenou pěstí, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na části tuku. Podlijeme je malým množstvím vody a dusíme nebo pečeme pod pokličkou. Cibuli ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený kapr na víně a kmíně: Naporcovaného kapra na podkovy (půlpodkovy se lépe pečou) nasolíme, pokapeme citronovou šťávou, pokmínujeme kůži, na každý podílek kapra dáme lžíci pravého másla a necháme v chladničce 2 hodiny odleže ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Aljašská treska zapečená se sýrem: Rybu rozdělíme na porce, pokapeme citronovou štávou, osolíme, necháme odležet. Potom opečeme na tuku, vložíme do máslem vytřené zapékací mísy, zastříkneme vodou a přikryté podusíme. Vejce rozšleháme v ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Aljašská treska v leču: Rybu nakrájíme na porce, osolíme, lehce obalíme v mouce, rychle opečeme v tuku a vyjmeme. V zbylém tuku osmahneme plátky cibule, přidáme protlak, lečo a promícháme. Do připravené směsy vložíme opečeno ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený losos na bílém víně: Filé osolíme a okořeníme. Vložíme do zapékací mísy nebo pekáčku, podlejeme vínem, vydatně pokapeme máslem. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, poté rozdělíme na kroužky, citrón též nakrájíme na kol ... …více»
|