Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.10. 2024
Dnes má svátek Štefan a Sára
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pangas s francouzskou hořčicí

Pangas s francouzskou hořčicí
4. 09. 2008 Ryby ++________
Příprava receptu Pangas s francouzskou hořčicí: Filety osolíme, opepříme, pokapeme citronem a obalíme v mouce. Cibuli nakrájíme najemno s spolu s nakrájenou slaninou osmahneme na oleji. Po chvilce přidáme porce pangase a z obou stran opečeme. Poté ... …více»

Okouník mořský v zeleninovém pyré

Okouník mořský v zeleninovém pyré
4. 09. 2008 Ryby +++_______
Příprava receptu Okouník mořský v zeleninovém pyré: 1. Troubu předehřejeme. Brambory oloupeme, omyjeme a vaříme 20 min. v osolené vodě. 2. Hrášek s mrkví necháme okapat a v kuchyňském robotu nahrubo rozmixujeme. Z krajíců chleba odkrojíme kůrku, stříd ... …více»

Obalované rybí filé s okurkami

Obalované rybí filé s okurkami
4. 09. 2008 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Obalované rybí filé s okurkami: 1. Okurky oloupeme, podélně rozpůlíme a zbavíme zrníček. Půlky rozkrájíme na plátky. Cibuli a česnek oloupeme a pose­káme. Šalvěj omyjeme, osušíme a pokrá­jíme. Na pánvi rozehřejeme 1 lžíci oleje. . ... …více»

Pangasius s bramborovou nádivkou

Pangasius s bramborovou nádivkou
4. 09. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Pangasius s bramborovou nádivkou: Rybu ocitronujeme, okořeníme, osolíme a vložíme do vymazaného pekáčku a dáme péci do vyhřáté trouby. Nádivku smícháme ze všech ingrediencí, chuť a hustota těsta by měla být asi jako na bramboráky. R ... …více»

Pangasius v kabátku a vínem ovoněný

Pangasius v kabátku a vínem ovoněný
4. 09. 2008 Ryby ++++______
Příprava receptu Pangasius v kabátku a vínem ovoněný: Mouku promícháme s kořením a česnekovou solí. V této směsi obalíme porce osoleného sumečka a hezky osmažíme po obou stranách na rozpáleném tuku. Zakápneme rybí omáčkou a vínem. Rybu v tom pěkně oto . ... …více»
 

Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou

Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou
4. 09. 2008 Ryby ++++++____
Příprava receptu Pangasius pod pikantní krémovou peřinkou: Pangasia osolíme, opepříme a z obou stran opečeme na pánvi s rozpáleným olejem dokřupava. Uchováme v teple, například zabalené do alobalu. Do výpeku vložíme na proužky nakrájený salám (pokud je ole . ... …více»

Mražené rybí filé na paprice

Mražené rybí filé na paprice
4. 09. 2008 Ryby +++++-____
Příprava receptu Mražené rybí filé na paprice: Rozmražené filé osušíme na ubrousku a osolíme jej. Podusíme na 30 g másla. Vyjmeme a uschováme v teple. Cibuli oloupáme, na drobno nakrájíme a osmažíme na pánvi na 30 g másla do zpěnění. Přidáme papr ... …více»

Okouník mořský se smetanovou kapustou

Okouník mořský se smetanovou kapustou
4. 09. 2008 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Okouník mořský se smetanovou kapustou: 1. Kapustu přepůlíme, očistíme, vnitřní listy uvol­níme od košťálu, omyjeme, důkladně osušíme a nakrájíme na tenké nudličky. 2. Kapustu dáme do hrnce. Zalijeme vý­varem, uvedeme do varu a asi 5 min. ... …více»

Obalené rybí tyčinky s hermelínem

Obalené rybí tyčinky s hermelínem
4. 09. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Obalené rybí tyčinky s hermelínem: Krabí tyčinky necháme rozmrazit. Mezitím rozkrájíme hermelíny na 16 hranolků, o něco kratší než jsou tyčinky. Na každý plátek šunky položíme tyčinku a hermelín, zabalíme a sepneme párátky. Obalíme ... …více»

Opékaná marinovaná ryba

Opékaná marinovaná ryba
4. 09. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Opékaná marinovaná ryba: Smícháme usekanou cibuli, česnek, 2 lžíce citronové šťávy, sůl, chilli a potřeme tím rybí porce. Necháme nejméně hodinu odležet. Pak porce opékáme v rozpáleném oleji po obou stranách, necháme okapat ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Bankovky