Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.10. 2024
Dnes má svátek Štefan a Sára
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Okounek s bílým vínem

Okounek s bílým vínem
4. 09. 2008 Ryby ++++______
Příprava receptu Okounek s bílým vínem: Očištěné rybí plátky osolíme, opepříme, potřeme citronovou šťávou, worchestrovou omáčkou, lehce poprášíme moukou, a podusíme na másle. Mezitím smícháme smetanu s vínem, 5 minutek povaříme a podle chut ... …více»

Okouník mořský na paprikách

Okouník mořský na paprikách
4. 09. 2008 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Okouník mořský na paprikách: 1. Slaninu pokrájíme na kostičky. Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli rozkrájíme na kolečka, česnek posekáme. Papriky omyjeme, očistíme, vyřízneme z nich semeníky, lusky nakrájíme na nudličky. Rajčata . ... …více»

Obalované rybí prsty s rajčaty

Obalované rybí prsty s rajčaty
4. 09. 2008 Ryby ++++______
Příprava receptu Obalované rybí prsty s rajčaty: Tyčinky osmažíme na oleji. U rajčat seřízneme vršky, vydlabeme na misku dužinu, přidáme strouhanku, sýr, osolíme, opepříme a promícháme. Směsí plníme rajčata a podáváme se smaženými prsty pokapaným . ... …více»

Pangasius na cibulkové omáčce s květákem

Pangasius na cibulkové omáčce s květákem
4. 09. 2008 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Pangasius na cibulkové omáčce s květákem: Květák povaříme v osolené a ocitronované vodě, jen chviličku, aby zůstal křupavý. Necháme vychladnout. Rybu okořeníme, potřeme olejem a dáme grilovat. V kastrolku rozehřejeme kousek másla, přidáme o ... …více»

Opilý pstruh na šampaňském

Opilý pstruh na šampaňském
4. 09. 2008 Ryby +++++++++_
Příprava receptu Opilý pstruh na šampaňském: Pstruhy očistíme. Máslo utřeme do pěny a přidáme k němu nakrájenou petrželku, česnek, kopr a bazalku. Za stálého míchání přiléváme víno a poté ochutíme solí, pepřem, citronovou šťávou a worchestrovou ... …více»
 

Okoun s bramborovou tymiánovou kůrkou

Okoun s bramborovou tymiánovou kůrkou
4. 09. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Okoun s bramborovou tymiánovou kůrkou: 1. Rybu omyjeme pod tekoucí vodou a osušíme, osolíme a opepříme. Brambory nastrouháme na plátky. Žloutek vmícháme do mouky se solí, pepřem a tymiánem a vmícháme do brambor. 2. Rybí úlety obložíme pol ... …více»

Okoun v žampionové bylinkové krustě

Okoun v žampionové bylinkové krustě
4. 09. 2008 Ryby ++++++____
Příprava receptu Okoun v žampionové bylinkové krustě: 1. Celozrnný šrot namočíme do 5 lžic vody asi na 30 min. Mezitím omyjeme rybu, osušíme ji a po­kapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a vložíme do vymaštěně zapékací formy. 2. Cibuli nadrobno po ... …více»

Paštičky z uzeného pstruha

Paštičky z uzeného pstruha
4. 09. 2008 Ryby ++++++____
Příprava receptu Paštičky z uzeného pstruha: 1. Troubu předehřejeme na 160 °C. Uzeného pstruha vykostíme a zbavíme kůže. Stranou odloží­me 8 stejně velkých kusů rybího masa. Zbytek ryby rozebereme nadrobno. 2. Čerstvý sýr promícháme s vejci a u ... …více»

Pangasius na slaninovo-cibulovém základu

Pangasius na slaninovo-cibulovém základu
4. 09. 2008 Ryby ++++______
Příprava receptu Pangasius na slaninovo-cibulovém základu: Slaninu a cibuli nakrájíme na drobné nudličky a necháme je rozškvařit v pánvi na rozpáleném másle. Na škvařící se základ, ve kterém cibule i slanina už pomalu chytá hnědou barvu, přidáme na kostky (2x ... …více»

Tresčí filety se špenátem

Tresčí filety se špenátem
4. 09. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Tresčí filety se špenátem: Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na kostky. Plátky tresky osolíme, a potřeme směsí z z hořčice, utřeného česneku a pepře a necháme je asi hodinu proležet. Nasekáme bylinky, cibuli nak ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Diamanty