Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.10. 2024
Dnes má svátek Štefan a Sára
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mořský okoun s pórkem

Mořský okoun s pórkem
16. 07. 2008 Ryby +++_______
Příprava receptu Mořský okoun s pórkem: Pórek nakrájíme na proužky. Vložíme je do hrnce, zalijeme vývarem, osolíme a vaříme 5 minut. Potom vývar slijeme a pórek necháme okapat. Okouny očistíme, omyjeme a osušíme. Citrony rozpůlíme a vždy pů ... …více»

Marinovaný losos s citronem

Marinovaný losos s citronem
16. 07. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinovaný losos s citronem: Citron omyjeme, osušíme, nastrouháme kůru a vymačkáme šťávu. Kůru i šťávu smícháme s olejem, solí a pepřem. Rybu necháme v oleji 30 minut marinovat. Mezitím omyjeme, osušíme, event. nakrájíme zeleninu ... …více»

Štika po židovsku

Štika po židovsku
16. 07. 2008 Ryby +-________
Příprava receptu Štika po židovsku: Čerstvou štiku si necháme vykuchat, oškrabat, zbavit hlavy a stáhnout z kůže. Kůži si nezapomeneme nechat přibalit. Vejce natvrdo oloupeme a drobně rozsekáme, rozsekáme i petržel a syrová vejce rozšl ... …více»

Moskevský candát

Moskevský candát
16. 07. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Moskevský candát : Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme celý pepř a bobkový list, vložíme osolené porce candáta a zvolna je opečeme po obou stranách. Rybu přelijeme vínem a za občasného podlévání šťávou ... …více»

Lahůdkové rybí filé

Lahůdkové rybí filé
15. 07. 2008 Ryby ++++++____
Příprava receptu Lahůdkové rybí filé: Filé zakapeme citrónem a necháme odležet. Pak maso osolíme, opepříme a osmahneme na slanině, vložíme na pekáč vymazaný máslem. Posypeme žampióny, opepříme a pečeme 15 min. Pak maso vyjmeme a uložíme v ... …více»
 

Zapečená brokolice s krabími tyčinkami

Zapečená brokolice s krabími tyčinkami
15. 07. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečená brokolice s krabími tyčinkami: Zvlášť uvaříme brokolici na růžičky a brambory oloupané na plátky. Do zapékací misky vyskládáme brambory, posypeme podravkou. Další vrstvu tvoří brokolice. Na ní dáme krabí tyčinky nakrájené na kostič ... …více»

Pstruh na bylinkách

Pstruh na bylinkách
14. 07. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruh na bylinkách: Menší vykuchané ryby omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a necháme krátce odležet. Poté je přendáme do vymaštěného pekáčku, podlijeme vínem, poklademe plátky másla, zakryjeme alobal ... …více»

Bramborák se špenátem a lososem

Bramborák se špenátem a lososem
14. 07. 2008 Ryby +_________
Příprava receptu Bramborák se špenátem a lososem: 1. Špenát necháme rozmrazit. Česnek oloupeme a prolisujeme. Podle návodu na obalu připravíme i bramborové těsto. Na pánvi rozehřejeme olej a postupně usmažíme 4 bramboráky. Uložíme je na plech vyložen ... …více»

Rybí roládky jako vynikající jednohubky

Rybí roládky jako vynikající jednohubky
14. 07. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rybí roládky jako vynikající jednohubky: Nejprve hladkou mouku, mléko a vejce vyšlehejte dohladka. Potom plech vyložte pečicím paprírem, potřete ho mírně olejem a rovnoměrně na něj nalijte těsto. Pečte v horké troubě při teplotě 175 stupňů C ... …více»

Tatarák z tuňáka

Tatarák z tuňáka
14. 07. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Tatarák z tuňáka: Syrového tuňáka nasekáme na drobné kousky. Oloupaný pomeranč nakrájíme na malé kostičky, stejně jako jarní cibulku. Všechny ingredience promícháme a dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Toasty ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !