Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
16. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Mořský okoun s pórkem: Pórek nakrájíme na proužky. Vložíme je do hrnce, zalijeme vývarem, osolíme a vaříme 5 minut. Potom vývar slijeme a pórek necháme okapat. Okouny očistíme, omyjeme a osušíme. Citrony rozpůlíme a vždy pů ... …více»
|
16. 07. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinovaný losos s citronem: Citron omyjeme, osušíme, nastrouháme kůru a vymačkáme šťávu. Kůru i šťávu smícháme s olejem, solí a pepřem. Rybu necháme v oleji 30 minut marinovat. Mezitím omyjeme, osušíme, event. nakrájíme zeleninu ... …více»
|
16. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Štika po židovsku: Čerstvou štiku si necháme vykuchat, oškrabat, zbavit hlavy a stáhnout z kůže. Kůži si nezapomeneme nechat přibalit.
Vejce natvrdo oloupeme a drobně rozsekáme, rozsekáme i petržel a syrová vejce rozšl ... …více»
|
16. 07. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Moskevský candát : Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme celý pepř a bobkový list, vložíme osolené porce candáta a zvolna je opečeme po obou stranách. Rybu přelijeme vínem a za občasného podlévání šťávou ... …více»
|
15. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Lahůdkové rybí filé: Filé zakapeme citrónem a necháme odležet. Pak maso osolíme, opepříme a osmahneme na slanině, vložíme na pekáč vymazaný máslem. Posypeme žampióny, opepříme a pečeme 15 min. Pak maso vyjmeme a uložíme v ... …více»
|
15. 07. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečená brokolice s krabími tyčinkami: Zvlášť uvaříme brokolici na růžičky a brambory oloupané na plátky. Do zapékací misky vyskládáme brambory, posypeme podravkou. Další vrstvu tvoří brokolice. Na ní dáme krabí tyčinky nakrájené na kostič ... …více»
|
14. 07. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruh na bylinkách: Menší vykuchané ryby omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a necháme krátce odležet.
Poté je přendáme do vymaštěného pekáčku, podlijeme vínem, poklademe plátky másla, zakryjeme alobal ... …více»
|
14. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Bramborák se špenátem a lososem: 1. Špenát necháme rozmrazit. Česnek oloupeme a prolisujeme. Podle návodu na obalu připravíme i bramborové těsto. Na pánvi rozehřejeme olej a postupně usmažíme 4 bramboráky. Uložíme je na plech vyložen ... …více»
|
14. 07. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Rybí roládky jako vynikající jednohubky: Nejprve hladkou mouku, mléko a vejce vyšlehejte dohladka. Potom plech vyložte pečicím paprírem, potřete ho mírně olejem a rovnoměrně na něj nalijte těsto. Pečte v horké troubě při teplotě 175 stupňů C ... …více»
|
14. 07. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Tatarák z tuňáka: Syrového tuňáka nasekáme na drobné kousky. Oloupaný pomeranč nakrájíme na malé kostičky, stejně jako jarní cibulku. Všechny ingredience promícháme a dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.
Toasty ... …více»
|