Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
9. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Plněný mořský vlk: Očištěnou rybu prosolíme, opepříme, břišní dutinu naplníme nakrájeným citronem, rajčetem, cibulí, přidáme koření. Pórek povaříme 2-3 minuty, podélně rozřízneme a ovážeme rybu pórkem. Vložíme do pekáče ... …více»
|
9. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Pangas se sýrem a mandlemi: Filety Pangase omyjeme a osušíme. Z obou stran solíme, opepříme a zakapeme šťávou z citronu. Do rozpálené pánve dáme trošičku olivového oleje a máslo. Samotné máslo, stejně jako olej má tendenci se ry ... …více»
|
9. 07. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Tuňák s těstovinami a hráškem: Ve větší pánvi opékáme na olivovém oleji nakrájenou cibuli a anglickou slaninu. Mezitím uvaříme těstoviny. K cibulce přidáme rajčata a prohřejeme. Tři minuty před tím, než se dovaří těstoviny, k nim p ... …více»
|
9. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Křupavý opečený tuňák: Ve velké pánvi rozpálíme olej. Chvíli na něm smažíme cibuli, přidáme vařené brambory a kari pastu. Prohříváme a brambory přitom trochu pomačkáme. Přimícháme slitého tuňáka a několik minut opékáme, dok ... …více»
|
9. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Pstruzi na zelenině: Pstruhy osolíme, poprášíme moukou a osmažíme na másle. Zelenou papriku nakrájíme na malé kostky. Rajčata nakrájíme na osminky a cibuli nadrobno. Zeleninu promícháme s olivami, zakapeme rostlinným olej ... …více»
|
9. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Halibut pečený na másle: Halibuta nakrájíme na steaky, osolíme a upečeme na oleji.
Špenátové nudle ohřejeme na másle, přidáme koření a kopr.
Podáváme s citronovou omáčkou. ... ... …více»
|
9. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé po bohémsku: Osolím a okmínuji plátky filé, opeču po obou stranách, podleji
trochu vodou, přidám veškerá rajčata, pokrájená do libovolných
tvarů. Moc nedusím, spíš proteplím, přesunu po porcích na talíře,
ta ... …více»
|
9. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Filátka ze pstruha s omáčkou: Filátka ze pstruha osolíme a opečeme. Do rybího bešamelu přidáme
Limetu, zjemníme šlehačkou a dochutíme. Jako přílohu podáváme
bramborové soudky s petrželkou, soudky z karotky a na filátko
polož ... …více»
|
9. 07. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Filé naší babičky: Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli nakrájíme, česnek rozetřeme. Syrové brambory oloupeme, nakrájíme na plátky a vložíme do vymazaného pekáčku. Promícháme s cibulí, česnekem, drceným kmínem a solí.
Na b ... …více»
|
8. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Pečený kapr na francouzský způsob: Oškrábané brambory nakrájíme na čtvrtky a uvaříme v osolené vodě. Vložíme do vymaštěné ohnivzdorné mísy, posypeme nasekaným vejcem uvařeným natvrdo a nastrouhaným sýrem. Osolíme a posypeme kmínem. Nav ... …více»
|