Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
13. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé se sektem a hráškem: 1. Rybí vývar a sekt ohřejeme. Přidáme omytý a osušený estragon, osolíme a opepříme. Filé omyjeme, osušíme a pokrájíme na hrubší kostky. Vložíme do vývaru a přikryté vaříme asi 5 min. Pak filé vyjmem ... …více»
|
13. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu File po karibsku v rajčatové omáčce: 1. Rybu pokapeme 4 lžícemi limetové šťávy. Rajčata spaříme a oloupeme a spolu s olivami posekáme. Cibuli a 1 stroužek česneku oloupeme, feferonku omyjeme a vyřízneme semeník. Vše pokrájíme na kostičky ... …více»
|
13. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé s křenovou omáčkou: 1. Jablko oloupeme, rozčtvrtíme, nakrájíme jemné nudličky a pokapeme citrónovou šťávou.
2. Cibuli oloupeme, pokrájíme na kostičky a zesklovatíme spolu s jablkem na másle. Přidáme křen a necháme zpě ... …více»
|
13. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé s novými brambory zapečené se sýrem: Nové brambory oškrábeme a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Pak je nakrájíme na plátky, rozložíme do vymazané zapékací misky, osolíme, opepříme a okmínujeme.
Osolené a opepřené filé dobře poka ... ... …více»
|
13. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé z lososa se zeleninou: 1. Filé omyjeme, osušíme a rozkrájíme na 8 porcí. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka. Citron a limetu omyjeme, osušíme a pokrájíme na plátky. Rybu osolíme, pokapeme medovinou a obložíme citronem, l ... …více»
|
13. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Domácí pečenáče z rybího filé: Plátky rybího filé mírně osolíme, obalíme v polohrubé mouce a z obou stran opečeme na oleji. V hrnci svaříme vodu s octem, cukrem, solí nakrájenou cibulí a kořením.
Opečené plátky filé zalijeme přip ... …více»
|
13. 07. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Dietní kapří perkelt: Porce kapra pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Podlijeme je trochou vody, osolíme, přidáme kečup a dusíme.
Měkké porce vyjmeme, šťávu zahustíme moukou rozmíchanou v trošce v ... …více»
|
13. 07. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Candát s fenyklem: 1. Fenykl šikmo nakrájíme na nudličky. Cibuli podélně rozkrájíme na dílky. Pomeranč důkladně omyjeme, ostrouháme z něho asi 2 lžičky kůry a vymačkáme šťávu.
2. Rybu rozporcujeme, osolíme a opepří ... …více»
|
13. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Kalmary z řecké taverny: Na plochém talíři smíchat mouku s kayánským pepřem a solí. Obalit kolečka i ramena kalmárů a oklepat přebytek mouky. Rozehřát 5 cm oleje na těžké, hluboké pánvi a postupně v něm osmažit kolečka kalmár ... …více»
|
13. 07. 2008 Ryby
Příprava receptu Kanitama po thajsku: Maso z krabů povaříme ve slané vodě. Pokud použijeme konzervu tak je samozřejmě nevaříme. Je-li potřeba překrájíme maso na menší kousky. Přidáme nakrájené žampiony, vyhónky, pórek, sůl, glutasol. Takt ... …více»
|