2 lžíce oleje
| 2 nasekané cibule
| 750 g uvařených nových brambor
| 2 konzervy tuňáka (po 200g)
| 2 hrsti čerstvého nasekaného koriandru
| 2 lžíce kari pasty
Postup přípravy receptu Křupavý opečený tuňák:
Ve velké pánvi rozpálíme olej. Chvíli na něm smažíme cibuli, přidáme vařené brambory a kari pastu. Prohříváme a brambory přitom trochu pomačkáme. Přimícháme slitého tuňáka a několik minut opékáme, dokud se nevytvoří krustička. Zamícháme a opatrně opékáme ještě několik minut, aby se směs stala znovu krásně křupavou. Pak přimícháme koriandr a podáváme.
Fotky receptu Křupavý opečený tuňák:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!