Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Křupavý opečený tuňák

fotka Křupavý opečený tuňák
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Křupavý opečený tuňák:

2 lžíce oleje  | 2 nasekané cibule  | 750 g uvařených nových brambor  | 2 konzervy tuňáka (po 200g)  | 2 hrsti čerstvého nasekaného koriandru  | 2 lžíce kari pasty

Postup přípravy receptu Křupavý opečený tuňák:

Ve velké pánvi rozpálíme olej. Chvíli na něm smažíme cibuli, přidáme vařené brambory a kari pastu. Prohříváme a brambory přitom trochu pomačkáme. Přimícháme slitého tuňáka a několik minut opékáme, dokud se nevytvoří krustička. Zamícháme a opatrně opékáme ještě několik minut, aby se směs stala znovu krásně křupavou. Pak přimícháme koriandr a podáváme.


Fotky receptu Křupavý opečený tuňák:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Křupavý opečený tuňák
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !