Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
20. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos s cherry rajčátky a pórkem : Plátky lososa pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme. Pórky očistíme, omyjeme a bílé a světle zelené části nakrájíme na proužky, rajčata omyjeme. Na rozehřátém oleji podusíme pórek. Dno zapéka ... …více»
|
20. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr nadivoko se slaninou, česnekem a rozmarýnem: Porce kapra opláchneme studenou vodou, osušíme, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, posypeme provensálským kořením a uložíme asi na 5 hodin do chladu. Dno pekáčku poklademe polovinou nakrájené sla ... …více»
|
20. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Sladkokyselý kapr: Porce kapra opláchneme a osušíme. Osolíme je, okořeníme koriandrem, zakapeme šťávou z jednoho pomeranče, posypeme trochou cukru a uložíme na tři hodiny do chladu. Pak vložíme porce kapra do pekáčku, p ... …více»
|
20. 06. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Čerstvý lín na tymiánu: Ryby opláchneme studenou vodou a osušíme. Změklé máslo rozmícháme se lžičkou soli, špetkou bílého pepře a lžící nasekaného tymiánu. Každého lína uvnitř vytřeme 2 lžícemi ochuceného másla a zbytek roze ... …více»
|
20. 06. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Mořská štika zapečená se sýrem: Z porcí mořské štiky odřízneme boční a hřbetní ploutve, omyjeme a osušíme. Porce pokapeme citronovou šťávou a necháme 1 hodinu odležet. Osolíme a opečeme asi 10 minut na teflonové pánvi z obou stran d ... …více»
|
20. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Štika po katalánsku: Štiku nakrájíme na plátky asi 3 cm široké, osolíme, opepříme, poprášíme moukou a zprudka opečeme dorůžova na oleji v teflonové pánvi. Na talíři ji pokapeme citronovou šťávou. ... ... …více»
|
20. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Naložený pstruh: Porce ryby posypeme grilovacím kořením, proložíme kolečky cibule a nakrájeným česnekem. Zalijeme olejem, necháme do druhého dne uležet a pak jen prudce upečeme. Místo pstruha můžeme nakládat kapra i j ... …více»
|
19. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Pikantní pečené makrely: 1. Makrely důkladně očistíme, omyjene a osušíme. Pokapeme je citronovou šťávou a necháme zhruba čtvrt hodiny odležet.
2. Oloupaný česnek utřeme, dáme do misky spolu s nasekanou feferonkou bez semínek ... …více»
|
19. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Sleď ve smetanové omáčce: Očištěné sledě vykostíme a rozpůlíme. Připravíme marinádu z okyselené osolené vody s kořením a cibulí a povaříme ji 10 minut Pak do ní vložíme filé ze sleďů a mírným varem povaříme asi 8 minut. Zatím ... …více»
|
19. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Makrely s křenovou omáčkou:
Makrely rozpůlíme, vykostíme, osolíme a potřeme olejem. Upečeme je na roštu a podáme s křenovou omáčkou. ... ... …více»
|