Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Čerstvý lín na tymiánu

fotka Čerstvý lín na tymiánu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Čerstvý lín na tymiánu:

4 vykuchaní líni (každý asi 300 g)  | 600 g malých brambor  | 200 g másla  | 1 svazek tymiánu  | 1 citron  |  mletý bílý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Čerstvý lín na tymiánu:

Ryby opláchneme studenou vodou a osušíme. Změklé máslo rozmícháme se lžičkou soli, špetkou bílého pepře a lžící nasekaného tymiánu. Každého lína uvnitř vytřeme 2 lžícemi ochuceného másla a zbytek rozetřeme na povrchu ryb. Do břišní dutiny ryb přidáme zbylé větvičky tymiánu, líny vložíme do pekáčku a necháme asi 3 hodiny uležet v chladu. Mezitím oloupeme brambory a uvaříme je v osolené vodě. Uleželé ryby upečeme při 170 stupních Celsia za průběžného polévání vypečenou šťávou dozlatova. Ke konci pečení přidáme k rybám uvařené brambory a společně dopečeme. Podáváme obložené dílky citronu.


Fotky receptu Čerstvý lín na tymiánu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Čerstvý lín na tymiánu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !