Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Likér ořechovka - nejoblíbenější recepty |
19. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Rolky z platýse: Do mísy vložte čerstvý sýr, přidejte drcený česnek, na drobno nasekané olivy, bylinky a vše dobře promíchejte. Filety rozložte, osolte a opepřete. Každý filet pomažte sýrovou směsí a zaviňte.
Závi ... …více»
|
18. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Ryba s omáčkou vinaigrette:
Rybu vaříme ve slané vodě asi 10 minut a necháme v roztoku vychladnout. Cibuli, petržel, kopr jemně nasekáme, přidáme žloutek a olej. Třeme, dochutíme octem a solí. Omáčkou přeléváme vařené porce . ... …více»
|
18. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Makrely na paprice:
Makrely stáhneme, odkrojíme hlavy a vykostíme. Na lžíci másla zpěníme cibuli (nesmí zežloutnout), vložíme na ni půlky makrel, poprášíme paprikou, posolíme a zalijeme smetanou. Pečeme asi 20 minut. . ... …více»
|
18. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Uzenáč s vejci: Na pekáček vymazaný máslem položíme vykostěné maso z uzenáčů a zalijeme je rozšlehaými vejci. Mírně přisolíme, opepříme, přidáme kousky másla a zapečeme v troubě až vejce zhoustnou. Příloha: chléb, ze ... …více»
|
18. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Pstruh po italsku: 4 pstruhy bez hlavy rozdělíme na polovinu, vyndáme páteř, osolíme a osmažíme po obou stranách na oleji do růžova. Dříve však připravíme máslovou omáčku. Důkladně prošleháme všechny uvedené ingredien . ... …více»
|
18. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Dietní kapr na modro: Porce kapra lehce opláchneme, abychom nepoškodili slizký povrch, dáme do hlubší mísy a přelijeme osolenou horkou vodou s octem a zakryjeme. Jakmile povrch modrá, tekutinu slijeme a porce ryby vložíme ... …více»
|
18. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Lín po pekařsku: Líny očistíme, osolíme, nařízneme na hřbetě a do řezu vetřeme česnek utřený se sekaným kmínem a celerovou natí. Na pánev dáme jemně nakrájenou slaninu a máslo. Necháme zpěnit a pak přidáme na kolečka ... …více»
|
18. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Halibut se zelenými fazolkami: Maso z ryby nakrájíme na porce, osolíme je a na oleji po obou stranách opečeme. Pak zalijeme vodou, v níž jsme rozmíchali sójovou omáčku, dezertní víno, Glutasol a cukr a dusíme do měkka. Jednotlivé . ... …více»
|
18. 06. 2008 Ryby
Příprava receptu Trojhránky s uzeným lososem: Plátky listového těsta necháme rozmrazit. Na náplň umícháme do krému smetanu a křen. Kapary necháme okapat, cibuli oloupeme. Obojí najemno posekáme, zamícháme do krému, osolíme a opepříme. Lososa nakr ... …více»
|
18. 06. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Treska zapečená s nivou: Rostlinným tukem potřeme zapékací misku. Tresku osolíme, pokapeme citronem a dáme do pekáčku, který vložíme do rozpálené trouby. Rybu pečeme cca 20-30 minut a ke konci posypeme nastrouhaným sýrem a kr ... …více»
|