Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
15. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé po pársku: Všechny suroviny mimo filé důkladně rozmícháme s trochou vřelé vody a přivedeme k varu. Vložíme plátky filé a podusíme do měkka.
... ... …více»
|
15. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé na mangoldu : Cibuli dusíme, až zesklovatí, přidáme mangold a dochutíme. Filé nakrájíme na kousky a necháme uležet v zeleninovém vývaru s vínem, který jsme předtím nechali povařit. Mangold vložíme do vymazané ohniv ... …více»
|
15. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Filátka ze pstruha v žampionové košilce: Ze pstruhů odkrojíme filátka bez kosti a dáme do marinády z octa, citrónové šťávy, mletého pepře, kari a trochy soli. Necháme několik hodin odležet na chladném místě. Fenykl omyjeme, rozdělíme na osmi ... …více»
|
15. 05. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušená ryba s cibulí : Očištěnou, umytou a na porce nakrájenou rybu marinujeme v soli. Necháme uležet jednu hodinu, obalíme v mouce a usmažíme. Rybu vytáhneme. Cibuli drobně nakrájíme a dusíme v troše vody, oleje a soli. Př ... …více»
|
15. 05. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Dietní ryba s pikantní směsí: Slaninu rozškvaříme a přidáme na plátky nakrájenou cibuli, zpěníme a vmícháme pokrájené žampióny, kapii a krátce podusíme. Očištěné a osušené porce ryby potřeme rozetřeným česnekem, osolíme, položíme ... …více»
|
15. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Dagně u soku: Na pánvi zahřejeme olivový olej, nasypeme na něj dobře nasekaný česnek, petrželovou nať, opepříme a osolíme. Přidáme dobře omyté uzavřené dagně a zahříváme, dokud se lastury neotevřou. Pak je zalijeme ... …více»
|
15. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Dagně na buzaru : Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na olivovém oleji, přidáme nasekaný česnek a nasekanou petrželovou nať. Rajská jablíčka spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme k osmažené cibuli a dus ... …více»
|
15. 05. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Celerové toasty s matesy : Očištěný celer nakrájíme na plátky asi jeden centimetr silné a necháme je vařit ve slané vodě s octem asi 15 minut. Necháme dobře okapat a vychladnout. Z vařených plátků celeru vykrájíme medailonky o ... …více»
|
15. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Candát na rajčatech: Očištěného vykuchaného candáta opláchneme a příčně rozkrájíme na porce. Zapékací misku vymažeme máslem, do ní naskládáme porce ryby, pokapeme citrónovou šťávou, posolíme, okořeníme špetkou mletého pep ... …více»
|