Vložil: | Sabinas |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Dušená ryba s cibulí :
250 g bílé ryby
| 6 g mouky
| 30 g cibule
| 20 g oleje
| 10 g citrónu
| 50 g rajčat
| 1 g česneku
| 0,2 g černého pepře
| 2 g soli
Postup přípravy receptu Dušená ryba s cibulí :
Očištěnou, umytou a na porce nakrájenou rybu marinujeme v soli. Necháme uležet jednu hodinu, obalíme v mouce a usmažíme. Rybu vytáhneme. Cibuli drobně nakrájíme a dusíme v troše vody, oleje a soli. Přidáme nadrobno nakrájená rajčata, česnek nakrájený na plátky a podusíme. Rozmícháme v rybím bujónu (zhotovený z hlav a ploutví, ocasu) nebo ve vodě. Po varu vmícháme upražené kousky ryby a dusíme pod poklicí.
Fotky receptu Dušená ryba s cibulí :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!