Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
14. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Treska se zeleninou na smetaně: Tresku ochutíme bylinkovou solí a vložíme do pekáčku. Dáme péci do dobře vyhřáté trouby a asi po 10 minutách přidáme hrášek, kukuřici a zalijeme smetanou. Zeleninu se smetanou opatrně promícháme tak, ... …více»
|
14. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí filé po plzeňsku: Na menší dávce oleje osmahneme plátky žampiónů, přidáme nudličky mrkve a kolečka pórku, osolíme, podlijeme 2 lžícemi vody a dusíme doměkka. Mezitím očistíme a osušíme porce filé, osolíme a zprudka z o ... …více»
|
14. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Ryba v netradičním trojobalu: Nejdříve necháme tresku úplně rozmrazit a pak důkladně vysušíme v kuchyňské utěrce. Jednotlivé kostky ryby nejprve obalíme v hladké sojové mouce, pak v dostatečně osoleném vajíčku a nakonec v kukuřičn ... …více»
|
14. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Ryba s kari a ovocem: Filé omyjeme, osušíme a pokapeme citrónovou šťávou. Cibuli oloupeme, nasekáme najemno a osmahneme na másle. Banány nakrájíme na kostičky, ananas necháme okapat a nakrájíme na tenké proužky. Jablka olo ... …více»
|
14. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé s pórkem a brambory: Filé osolíme a pokapeme citrónovou šťávou a necháme chvíli odležet. Pak maso nakrájíme na nudle. Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Cibuli nakrájíme nadrobno a rajčata spaříme, sloupneme a nakrá ... …více»
|
14. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Ryba zapečená s bramborem a smetanou: Tresku necháme chvíli rozmrazit tak, aby se dala dobře krájet. Pak ji nakrájíme na větší kousky, pokapeme citronovou šťávou a posypeme bylinkovou solí. Na pánvi na olivovém oleji rybu krátce osmahneme ... …více»
|
14. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Treska se žampióny a krevetkami: Kousky tresky pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, obalíme v mouce se sladkou paprikou a na oleji osmažíme po obou stranách. Pak ryby vyjmeme, do zbylého oleje vhodíme okapané plátky žampiónů, osolíme ... …více»
|
14. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Grilovaný mečoun: Filety osolte a opepřete, potřete olejem a opečte. Očištěnou a omytou zeleninu nakrájejte na plátky, osolte, opepřete a zprudka orestujte na oleji. Nakonec přidejte olivy. Připravte si estragonovou om ... …více»
|
14. 05. 2008 Ryby
Příprava receptu Smažené filé zapečené se zeleninou: Filé pokapeme citronem, osolíme a obalíme - nejprve v mouce smíchané s kari, pak ve vejcích rozšlehaných s mlékem, solí a worchesterem, obalíme ve strouhance, znovu ve vejcích a nakonec opět ve strouh ... …více»
|
14. 05. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený platýz s rajčaty a olivami: Stroužky česneku nakrájejte na tenké plátky a orestujte je na rozpáleném oleji. Přilijte bílé víno a krátce povařte. Přidejte sterilovaná rajčata. Trochu je rozmačkejte vidličkou, osolte a nechte vaři ... …více»
|