Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.10. 2024
Dnes má svátek Marina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Petrovy chobotničky

Petrovy chobotničky
18. 05. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Petrovy chobotničky : Chobotnice očistíme a rozkrájíme na menší kousky. Mírně zahřejeme olej, přidáme chobotnice a prudko vaříme asi 5 minut. Přidáme víno a zvolna vaříme do zhoustnutí asi hodinu. Přidáme rozmačkaný če ... ... …více»

Kapr v pikantní omáčce

Kapr v pikantní omáčce
18. 05. 2008 Ryby ++++++____
Příprava receptu Kapr v pikantní omáčce: Kousky kapra pokapeme citrónovou šťávou, proložíme bobkovými listy, zatížíme a necháme odležet. Na pánvi smícháme olej, vodu a sójovou omáčku a na směsi osmažíme kapra. Maso vyjmeme, omáčku doplníme z ... …více»

Úhoř na malvazu

Úhoř na malvazu
18. 05. 2008 Ryby +++++++++_
Příprava receptu Úhoř na malvazu: V pivě rozmočte topinku, vyždímejte ji. Vložte do hmoždíře, přidejte rozinky, Tlučenou směs rozvařte v černém pivě a přeceďte. Do tekutiny vložte nasoleného úhoře a uvařte. Omáčku ochuťte cukrem, zázv ... …více»

Úhoř s milánskou omáčkou

Úhoř s milánskou omáčkou
18. 05. 2008 Ryby ++________
Příprava receptu Úhoř s milánskou omáčkou: Staženého úhoře posolíme, nařežeme na řezy a necháme odležet. Pak jej obalíme v mouce a opečeme ve směsi oleje a másla 1:1. Na oleji osmažíme na kolečka nakrájenou cibuli, přidáme protlak, kapary, baz ... …více»

Cadgere z anglické kuchyně

Cadgere z anglické kuchyně
17. 05. 2008 Ryby +_________
Příprava receptu Cadgere z anglické kuchyně: Spařenou rýži uvaříme v osolené vodě. V kastrolku rozpustíme máslo a přidáme na malé kousky rozkrájenou rybu. Přidáme sůl a pepř a podusíme, až je ryba měkká. Pak přidáme uvařený usekaný bílek a rýži ... …více»
 

Losos s krevetovou omáčkou

Losos s krevetovou omáčkou
17. 05. 2008 Ryby +_________
Příprava receptu Losos s krevetovou omáčkou : Filety lososa osolíme, okořeníme a necháme asi půl hodiny odpočinout. Vaříme 13 minut v páře nad vývarem s celým pepřem, bobkovým listem, novým kořením a cibulí. Mezitím si připravíme omáčku. Vyk ... …více»

Rybí sekaná

Rybí sekaná
17. 05. 2008 Ryby +_________
Příprava receptu Rybí sekaná: Rybí maso důkladně vykostíme a umeleme na strojku. Přidáme vejce, prolisovaný česnek, sůl, pepř a mléko. Důkladně promícháme a nakonec vmícháme strouhanku, aby maso drželo pohromadě. Uděláme si 2 šišk ... …více»

Treska v těstíčku

Treska v těstíčku
17. 05. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Treska v těstíčku: Z vejce, mouky a mléka uděláme řidší těstíčko. Filety osolíme a namáčíme v těstíčku. Smažíme na rozpáleném oleji dozlatova. /Podle chuti můžeme před obalením filety pokapat citronem./ ... ... …více»

Treska na hořčici

Treska na hořčici
17. 05. 2008 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Treska na hořčici: Filety osolíme a potřeme hořčicí. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, vložíme filety a rychle po obou stranách opečeme. Podlijeme zeleninovým vývarem, přidáme nové koření a bobkový list. Pod ... …více»

Karbanátky z rybích jiker

Karbanátky z rybích jiker
17. 05. 2008 Ryby ++++______
Příprava receptu Karbanátky z rybích jiker : Odblaněné jikry rozmačkáme vidličkou, přidáme vejce, nadrobno nasekaný česnek, pepř a sůl, a přisypeme tolik strouhanky, aby se z jiker dobře tvarovaly karbanátky. Polévkovou lžící klademe směs přímo ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !