Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Vodnář - roční horoskop na rok 2025 | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
26. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Pstruh s mandlemi a whisky: Ryby očistíme, vykucháme a obalíme je v hladké mouce. Olej a máslo zahřejeme ve velké pánvi a v okamžiku, kdy tuk začne pěnit, aniž by zhnědl, vložíme ryby do pánve. Jemně opečeme 5 minut po každé str ... …více»
|
26. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Pstruzi se žampióny: Pstruhy umyjeme a 15 minut marinujeme v citrónové šťávě. Potom je osolíme, opepříme, vložíme do pekáče s olejem, přidáme očištěné žampióny, nadrobno pokrájenou cibuli a víno. Přikryjeme pergamenovým p ... …více»
|
26. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Pstruzi pečení na slanině: Pstruhy vykucháme, očistíme a omyjeme. Okapané je osolíme, okořeníme a břichem dolů vložíme do pekáčku na tenké plátky slaniny. Na hřbet ryb poklademe hoblinky másla a dáme péci do vyhřáté trouby asi ... …více»
|
26. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Pstruh pro labužníka: Vykuchané pstruhy utěrkou nebo ubrouskem osušíme, osolíme a na lžíci másla je zprudka opečeme a na mírném plameni dopečeme do měkka. Na druhé lžíci másla podusíme nakrájené kapří mlíčí a plátky žampió ... …více»
|
26. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Pstruh z čertovského potoka: Ze pstruhů uděláme filátka, která obalíme v hladké mouce, osolíme, vložíme na trochu rozpáleného oleje a zprudka z obou stran krátce osmahneme. Filátka hned vyjmeme a olej slijeme a filátka doděláme n ... …více»
|
26. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Maréna s česnekem na roštu: Česnek utřeme se solí a smícháme s olejem, pepřem a šťávou z citrónu. Pomocí peroutky potřeme porce česnekovou marinádou a necháme hodinu v chladu uležet. Pak okapané porce dáme na rošt nebo pod gril ... …více»
|
26. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Farfalle s tuňákem, olivami a kapary: 1. Farfalle uvařte podle návodu na obalu. Pak je sceďte tak, aby na dně hrnce zůstala trocha vody.
2. Vraťte těstoviny do hrnce, přidejte olivový olej a česnek a na mírném plameni minutu opatrně ... …více»
|
26. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Smažený pstruh se sýrem: Pstruhy opláchneme, osolíme. Vejce rozmícháme s mlékem, strouhanku smícháme s nastrouhaným sýrem.
Porce ryby obalíme v mouce, ve vejcích rozšlehaných v mléce a ve strouhance se sýrem. Smažíme v mírně ... …více»
|
26. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé z platýse v listovém těstě: Smícháme citrónovou šťávu, posekaný kerblík, worcesterovou omáčku a posekaný estragon. Ve vzniklé směsi marinujeme jednotlivé porce platýse minimálně 30 minut. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme . ... …více»
|
26. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Dušené hrušky na steaku z lososa: Hrušky oloupeme, rozčtvrtíme a odstraníme jádřinec. Kopr omyjeme a jemně nasekáme. Dvě lžíce másla rozpustíme, smícháme s koprem, solí, bazalkou a bylinkovým pepřem. Hrušky směsí důkladně potřeme. C . ... …více»
|