Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Vodnář - roční horoskop na rok 2025 | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
21. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Zapečený květák s tyčinkami surimi: Květák uvaříme v osolené vodě, slijeme a naporcujeme. Společně s nakrájenými tyčinkami surimi vložíme do vymazané zapékací mísy. Cibulku osmahneme na tuku a přidáme ke květáku.
Z mouky a tuku udělám ... …více»
|
21. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr s křenem na kari : Porce kapra bez kůže dáme do zapékací mísky vymazané máslem. Osolíme, posypeme kari kořením, přidáme na slaboučké plátky nakrájenou cibulku a polijeme 4-6 lžícemi protlaku. Na každou porci navrch dá . ... …více»
|
21. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Schované zavináče: Nakrájíme najemno cibulku, promícháme ji s křenem a kečupem. Osolíme, okořeníme pepřem a paprikou. Omáčku promícháme s hořčicí a jogurtem. Osolíme, opepříme a ocukrujeme. Ryby upravíme na talířky a po ... …více»
|
21. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí kousky v tex-mex stylu: Rybu poprášíme kořením a dáme stranou. Olej rozehřejeme na pánvi a pak rybu opečeme dokřupava, z každé strany 3 - 4 minuty. Před podáváním naneseme na každý kousek ryby trochu omáčky guacamole, posyp ... …více»
|
21. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Anglická rybička: Do mouky smíchané s cukrem přimíchejte pivo, sůl, žloutky a dobře zamíchejte. Přilijte smíchané mléko s vodou a míchejte až je těstíčko hladké. Nechejte v pokojové teplotě 30 minut odpočinout. Našlehe ... …více»
|
21. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pstruh po kanadsku: Pstruhy vykucháme, odstřihneme ploutve, ale hlavu a ocas ponecháme. Neoškrabujeme je! Dobře je propláchneme pod tekoucí vodou, osušíme a osolíme zevnitř i zvenčí. Mražené pstruhy necháme rozmrazit a o ... …více»
|
21. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Tuňák se salátem z pomerančů a červené cibule: 1. Oloupejte pomeranč a pečlivě odstraňte pecky. Rozdělte pomeranč na dílky a opatrně odstraňte tenkou slupku. Vše dělejte nad mísou, abyste si uchovali kapající šťávu.
2. V míse smíchejte dílky pome ... …více»
|
20. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Krab na čínský způsob: Krabí maso obalíme v jednom bílku rozšlehaném se škrobovou moučkou a osmažíme na rozpáleném oleji. Asi za 3 minuty vyjmeme a necháme okapat. Do druhé pánve nalijeme 2 lžíce oleje, přidáme krabí maso, ... …více»
|
20. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Tuňák pečený v noriřase: Nejdříve si připravíme limetkovou omáčku: svaříme pomerančovou šťávu s trochou medu a necháme zredukovat. Přidáme citronovou a limetkovou kůru a na závěr přimícháme čerstvé ztuhlé máslo. Po ... ... …více»
|
20. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos se smetanovo-povidlovou omáčkou: Filety lososa zakápneme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme. Na rozpáleném oleji lososa opečeme z každé strany 4 minuty. Poté ho vyjmeme na talíře. Na pánev vylejeme kelímek smetany a dáme lžičku š . ... …více»
|