Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Vodnář - roční horoskop na rok 2025 | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
26. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Ďábelská treska na olivách: Dno zapékací misky vyložíme plátky slaniny, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a na ni rozložíme filé. Okořeníme podravkou a osolíme. Pak vše poklademe nakrájenou červenou paprikou, na kolečka nak . ... …více»
|
26. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Štika (okoun) na paprice: Ryby pokrájíme na stejně velké kousky, osolíme a poklademe vedle sebe do máslem vymazaného pekáčku. V kastrůlku rozpustíme máslo a necháme drobně nakrájenou cibulku zesklovatět. Odebereme z plotny, po ... …více»
|
26. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Štika pečená se zeleninou: Rybu osolíme. Na oleji osmahneme cibulku, přidáme papriky, hrášek, osolíme, poklademe porcemi ryby a dusíme 20 min. Fazolky, květák a fenykl uvaříme v osolené vodě a vyjmeme. Rybu dáme na talíř, oblož ... …více»
|
26. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Ryba na víně se žampióny: Porce ryby vložíme do kastrolu, proložíme je žampióny (houbami) pokrájenými na plátky, osolíme, opepříme, zalijeme vínem a trochou vývaru tak, aby byly potopeny do dvou třetin a dusíme pod pokličkou, ... …více»
|
26. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí směs s omáčkou Romesco: Ryby poprášíme moukou a zlehka opečeme na olivovém oleji. Stáhneme z plamene a osmahneme "dary moře". Přidáme k rybám, olej slijeme a pustíme se do přípravy omáčky (omáčka Romesco: 5 červe ... …více»
|
26. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Psari plaki sto furno (rybí ragú v troubě): Rybí porce omyjeme, osolíme, opepříme a necháme marinovat v misce s citrónovou šťávou. Mezitím očistíme cibuli a česnek. Cibuli pokrájíme na kolečka a česnek nadrobno. Rajčata krátce spaříme, sloupnem ... …více»
|
26. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Pečený losos s cuketou: Citr. šťávu smícháme s olejem. Marinádou potřeme filety a necháme je 1/2 hod. odležet. Hořice promícháme se smetanou, ochutíme solí, pepřem, cukrem a estragonem. Zapékací mísu vymažeme máslem, vložíme ... …více»
|
26. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Okoun po švédsku: 1. Okouny zbavte šupin, osušte a osolte. Zelenou petrželku opláchněte a usekejte nadrobno. Citronovou kůru nastrouhejte najemno a z citronu vymačkejte šťávu.
2. Okouny položte na pánev, posypejte čá ... …více»
|
26. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos po vlámsku: 1. Filety z lososa očištěte, opláchněte pod tekoucí vodou a osušte. Potom je posypte rybím kořením a drceným pepřem. Na pánvi rozpalte olivový olej a lososa ze všech stran asi 10 minut opékejte.
2. N ... …více»
|
25. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Platýz s pomerančovo-jogurtovou omáčkou: Platýze zbaveného kůže pokapeme olejem a posypeme zmraženou nebo čerstvou bazalkou. Necháme odležet. Mezitím si připravíme omáčku smícháním trochy šťávy z pokrájených oloupaných a odblaněných pomeranč ... …více»
|