Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh s mandlemi a whisky

fotka Pstruh s mandlemi a whisky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 5 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 12

Použité suroviny receptu Pstruh s mandlemi a whisky:

4 středně velcí hnědí nebo duhoví pstruzi  | 500 g loupaných pražených mandlí  | 2 lžičky másla  | 1 lžíce oleje  | 4 lžíce whisky Johnnie Walker  |  hladká mouka  |  citrónová šťáva  |  kolečka citrónu na oblohu  | 4 banány

Postup přípravy receptu Pstruh s mandlemi a whisky:

Ryby očistíme, vykucháme a obalíme je v hladké mouce. Olej a máslo zahřejeme ve velké pánvi a v okamžiku, kdy tuk začne pěnit, aniž by zhnědl, vložíme ryby do pánve. Jemně opečeme 5 minut po každé straně. Ryby vyjmeme a uložíme na předehřátou misku, kterou udržujeme zahřátou. Posekané mandle přidáme do rozehřátého másla a za neustálého míchání je necháme ohřát a zhnědnout. Přidáme whisky, která vzplane, a pánví potřásáme tak dlouho, až plamen dohoří. Přidáme šťávu z citrónu a přelijeme přes ryby. Podáváme s podélně rozřezanými banány lehce opečenými na másle. Ozdobíme kolečky citrónu.


Fotky receptu Pstruh s mandlemi a whisky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh s mandlemi a whisky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !