Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 12.10. 2024
Dnes má svátek Marcel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Frikase ze sépie

Frikase ze sépie
18. 03. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Frikase ze sépie: Sépie omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké prstýnky. Poté oloupeme česnek a jemně jej nasekáme, stejně jako čerstvou bazalku a petrželku. Ve větší teflonové pánvi rozehřejme rostlinný olej, vsypeme p ... …více»

Blatenský candát

Blatenský candát
18. 03. 2008 Ryby +++++-____
Příprava receptu Blatenský candát: Brambory uvaříme, prolisujeme a necháme zchladnout. Do zchladlých brambor přidáme 2 vejce, máslo, sůl, muškátový oříšek a bílý pepř. Rybí porce osolíme a zprudka opečeme na másle. Špenát spaříme v oso ... …více»

Zapečené filé - rychlovka

Zapečené filé - rychlovka
18. 03. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Zapečené filé - rychlovka: Pekáč vyložíme plátky másla. A na něj položíme vegetou okořeněné plátky rybího filé. Filé posypeme mraženou zeleninou a strouhaným sýrem. Vše zalijeme rozkvedlanými vejci, v nichž jsme zamíchali troch ... …více»

Ragú z rybího filé

Ragú z rybího filé
18. 03. 2008 Ryby ++++++-___
Příprava receptu Ragú z rybího filé: Filé osolíme, pokapeme citronovou štávou a nakrájíme na kostičky. Opečeme na rozpáleném másle, podlijeme trochou vývaru a pod pokličkou dusíme asi 15 minut. Nakrájíme cibuli a žampiony a přidáme dusit ... …více»

Filé v sýru

Filé v sýru
18. 03. 2008 Ryby +++++-____
Příprava receptu Filé v sýru: Žampióny nakrájíme nadrobno, sýr nastrouháme. V mléce rozšleháme žloutky, přidáme hořčici, žampióny a sýr. Osolíme a opepříme. Filé nakrájíme na kousky a smícháme s připravenou směsí. Vložíme do vymaz ... …více»
 

Losos s pórkem a nudlemi

Losos s pórkem a nudlemi
18. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos s pórkem a nudlemi: Pórek nakrájíme a osmahneme na oleji, přidáme smetanu a asi 10 minut podusíme. Nudle uvaříme v osolené vodě a necháme okapat. Lososa mírně osolíme a opepříme. Smícháme mouku s mletou paprikou a losos ... …více»

Candát po ostankinovsku

Candát po ostankinovsku
17. 03. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Candát po ostankinovsku: Porce candáta vykostíme, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a opečeme po obou stranách na oleji. Rybu vyjmeme a na zbylém tuku osmažíme kolečka cibule. Do zapékací misky dáme porce candáta, opečenou ... …více»

Žraločí hřbet na jehle

Žraločí hřbet na jehle
17. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Žraločí hřbet na jehle: Omytý žraločí hřbet osušíme utěrkou, pokrájíme na silnější plátky a potřebe olejem, v němž jsme rozmíchali grilovací koření a sůl. Omytý pórek nakrájíme na plátky a papriku na kousky. Takto připravené ... …více»

Jeseter na houbách

Jeseter na houbách
17. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Jeseter na houbách: Jesetera vykostíme a upravíme si z něj filátka, která osolíme, opepříme, prošpikujeme slaninou a dusíme na másle společně se žampióny. Když je ryba měkká vymeme ji na nahřátý talíř šťávu lehce zapráší ... …více»

Rybí filé se smetanovo-žampionovou omáčkou

Rybí filé se smetanovo-žampionovou omáčkou
17. 03. 2008 Ryby ++________
Příprava receptu Rybí filé se smetanovo-žampionovou omáčkou: Plátky rybího filé restujeme na pánvi do měkka až se vytvoří kůrčička. Na druhé pánci na drobno nakrájenou cibulku orestujeme, přidáme plátky žampionů a podusíme do měkka. Mírně zaprášíme hl. moukou, ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Štístko