Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Vodnář - roční horoskop na rok 2025 | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
18. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Frikase ze sépie: Sépie omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké prstýnky. Poté oloupeme česnek a jemně jej nasekáme, stejně jako čerstvou bazalku a petrželku. Ve větší teflonové pánvi rozehřejme rostlinný olej, vsypeme p ... …více»
|
18. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Blatenský candát: Brambory uvaříme, prolisujeme a necháme zchladnout. Do zchladlých brambor přidáme 2 vejce, máslo, sůl, muškátový oříšek a bílý pepř. Rybí porce osolíme a zprudka opečeme na másle. Špenát spaříme v oso ... …více»
|
18. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Zapečené filé - rychlovka: Pekáč vyložíme plátky másla. A na něj položíme vegetou okořeněné plátky rybího filé. Filé posypeme mraženou zeleninou a strouhaným sýrem. Vše zalijeme rozkvedlanými vejci, v nichž jsme zamíchali troch ... …více»
|
18. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Ragú z rybího filé: Filé osolíme, pokapeme citronovou štávou a nakrájíme na kostičky. Opečeme na rozpáleném másle, podlijeme trochou vývaru a pod pokličkou dusíme asi 15 minut. Nakrájíme cibuli a žampiony a přidáme dusit ... …více»
|
18. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé v sýru: Žampióny nakrájíme nadrobno, sýr nastrouháme. V mléce rozšleháme žloutky, přidáme hořčici, žampióny a sýr. Osolíme a opepříme. Filé nakrájíme na kousky a smícháme s připravenou směsí. Vložíme do vymaz ... …více»
|
18. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Losos s pórkem a nudlemi: Pórek nakrájíme a osmahneme na oleji, přidáme smetanu a asi 10 minut podusíme. Nudle uvaříme v osolené vodě a necháme okapat. Lososa mírně osolíme a opepříme. Smícháme mouku s mletou paprikou a losos ... …více»
|
17. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Candát po ostankinovsku: Porce candáta vykostíme, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a opečeme po obou stranách na oleji. Rybu vyjmeme a na zbylém tuku osmažíme kolečka cibule. Do zapékací misky dáme porce candáta, opečenou ... …více»
|
17. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Žraločí hřbet na jehle: Omytý žraločí hřbet osušíme utěrkou, pokrájíme na silnější plátky a potřebe olejem, v němž jsme rozmíchali grilovací koření a sůl. Omytý pórek nakrájíme na plátky a papriku na kousky. Takto připravené ... …více»
|
17. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Jeseter na houbách: Jesetera vykostíme a upravíme si z něj filátka, která osolíme, opepříme, prošpikujeme slaninou a dusíme na másle společně se žampióny. Když je ryba měkká vymeme ji na nahřátý talíř šťávu lehce zapráší ... …více»
|
17. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Rybí filé se smetanovo-žampionovou omáčkou: Plátky rybího filé restujeme na pánvi do měkka až se vytvoří kůrčička. Na druhé pánci na drobno nakrájenou cibulku orestujeme, přidáme plátky žampionů a podusíme do měkka. Mírně zaprášíme hl. moukou, ... …více»
|