Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 12.10. 2024
Dnes má svátek Marcel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ohnivý kapr

Ohnivý kapr
20. 03. 2008 Ryby +++++++___
Příprava receptu Ohnivý kapr : Česnek utřeme se solí, kari kořením, mletou paprikou nadrobno nakrájenou petrželkou a máslem. Kašičkou potřeme kapra a na 1 hodinku dáme uležet do lednice. Plátky žampionů osmahneme na rozpáleném ol . ... …více»

Pangasius s kari

Pangasius s kari
20. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pangasius s kari: 1) Filety osolíme, na jednu stranu dáme kari, na druhou stranu dáme česnek (koření), bazalku, majoránku, nové koření a staročeské koření (popř. koření na mořské ryby). 2) Nastrouháme najemno sýr a sm ... …více»

Rybí sekaná s bramborovou kaší

Rybí sekaná s bramborovou kaší
20. 03. 2008 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Rybí sekaná s bramborovou kaší: Rybí filé nakrájíme na malé kousky, osolíme a opepříme. Rohlíky nakrájíme na kolečka a ty namočíme do mléka. Rybí filé rozmixujeme a přendáme do mísy. Přidáme vymačkané rohlíky, žloutek, zakysanou sme ... …více»

Marinovaný losos s tartarem

Marinovaný losos s tartarem
19. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinovaný losos s tartarem: V míse smícháme rozmixovaného lososa, omytou a nakrájenou zeleninu kromě pažitky, přidáme sůl, pepř, citronovou šťávu a olivový olej. Odděleně rozmixujeme zakysanou smetanu a nasekanou pažitku. Vznikl ... …více»

Krabí noky

Krabí noky
19. 03. 2008 Ryby +++++-____
Příprava receptu Krabí noky: Postup: Na oleji zesklovatíme cibulku, přidáme nakrájené krabí tyčinky, pórek a krátce orestujeme. Zalijeme asi 2/3 mléka, přidáme tavený sýr a necháme ho rozpustit. Směs osolíme a okořeníme. Ve zbýv ... …více»
 

Smažený karas

Smažený karas
19. 03. 2008 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Smažený karas: Maso opláchneme a vložíme na několik hodin do osolené vody. Pak ho usušíme, obalíme v rozšlehaném vejci a strouhance a usmažíme zvolna na oleji, do kterého jsme vmíchali máslo. Podáváme s bramborem ne ... …více»

Parma na šalvěji

Parma na šalvěji
19. 03. 2008 Ryby ++++++____
Příprava receptu Parma na šalvěji: Parmu naporcujeme a vaříme 15 minut ve slané vodě, do které jsme přilili víno a přidali šalvěj. Porce jednotlivě vyjmeme, dáme na talíře a pokapeme citronovou šťávou. Podáváme s bramborem. ... ... …více»

Zapečené rybí filé s nivou

Zapečené rybí filé s nivou
19. 03. 2008 Ryby +++_______
Příprava receptu Zapečené rybí filé s nivou: Postup: Rybí filé osolíme a okmínujeme, dáme do pokáčku, poklademe kousky Ramy a v troubě zapékáme asi 15 minut. Nastrouháme si nivu a smícháme ji se zakysaným krémem. Lžící navrstvíme na filé a dáme ... …více»

Filé na smetaně se zeleninou

Filé na smetaně se zeleninou
19. 03. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Filé na smetaně se zeleninou: Postup: Filé omyjeme, osolíme, opepříme a vložíme do Ramou máslovou vytřeného pekáčku. Pak na filé rozložíme zeleninu, podlijeme trochou vody a šoupneme na deset minut do rozehřáté trouby. Po deseti ... …více»

Losos na sladkokyselo

Losos na sladkokyselo
19. 03. 2008 Ryby +++_______
Příprava receptu Losos na sladkokyselo: Smíchejte cukr a ocet, v hrnci vařte na středním plameni asi 10 minut. Potom hrnec se šťávou odstavte. Na pánvi ohřejte olej, přidejte nakrájené žampiony a 0,5 lžíce vody. Smažte asi 2 - 3 minuty. Při ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !