![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Květák s garnáty: Hlávku květáku (vystačí pro čtyři osoby) rozdělte na růžičky a deset až patnáct minut je povařte ve vroucí osolené vodě. Sceďte a uchovejte v teple. V pánvi rozpusťte 25 g másla, přisypte 12 ... …více»
|
![]() |
4. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos ve smetanovo sýrové omáčce s olivami : Lososa omyjeme, osušíme a nakrájíme na porce. Jednotlivé kousky potřeme olivovým olejem, osolíme a opepříme a pokapeme citronovou šťávou.
Vytřeme pekáček máslem a vložíme porce lososa. Dáme zapéka ... …více»
|
![]() |
4. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené rybí filé - rychlovka: Pékáč vyložíme máslem, poklademe na něj vegetou okořeněné rybí filety, které posypeme mraženou zeleninou a tvrdým sýrem. Vše zalejeme rošlehanými vejci se strouhankou, solí a práškem do pečiva. ... ... …více»
|
![]() |
4. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Grilovaný halibut se zeleninou: 3-4 dny předem dáme naklíčit cizrnu. Semínka namočíme do vlažné vody a necháme přes noc. Ráno scedíme přes cedník s většími otvory, dáme do misky a přikryjeme utěrkou. Večer a pak i další ráno je ... ... …více»
|
![]() |
4. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Závin s rýží, pórkem a tuňákem: Do rýže rozmícháme rozdrobeného tuňáka, ochutíme oreganem a osolíme. Pórky nakrájíme na kolečka a na oleji krátce osmahneme, mírně osolíme a opepříme. Po vychladnutí přidáme do rýže. Listové těsto vyv ... …více»
|
![]() |
3. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Nadívaný kapr: Kapra očistíme, vykucháme a osolíme. Cibuli nasekáme nadrobno a osmahneme na oleji. Rýži uvaříme v osolené vodě, scedíme, přidáme k osmažené cibuli, ještě společně chvilku opražíme, potom přidáme nase ... …více»
|
![]() |
3. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rizoto s rybou: Na kousky nakrájenou rybu pokapeme citronem, osolíme, poprášíme moukou a opečeme na máslem. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme propláchnutou rýži a opékáme dozlatova. Vmícháme oloupaná nakráj ... …více»
|
![]() |
3. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Grilované rybí filé: Filé rozkrájíme na menší kousky, dáme do misky, zakapeme vínem a osolíme. Necháme 30 minut rozležet. Než se filé rozleží, připravíme obvyklým způsobem rýži, a připravíme na talíře bohatou zeleninovou ... …více»
|
![]() |
3. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Nezapomenutelné filé: Tvarůžky nastrouháme a promícháme se strouhankou (pokud se nám vytvoří chuchvalce, promneme je v dlaních - asi jako když se dělá drobenka na koláče). Filé nakrájíme na plátky, každý zlehka pomázneme u ... …více»
|
![]() |
3. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé ze pstruha po mělnicku: Pstruha vykostíme, stáhneme kůži tak, aby nám zůstala čistá filátka, která osolíme, pokapeme citrónovou šťávou, zalijeme bílím vínem, a necháme 6-8 minut odležet. Filátka vyjmeme, základ zahustíme mou ... …více»
|