Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 12.10. 2024
Dnes má svátek Marcel
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruzi po indicku

Pstruzi po indicku
6. 03. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Pstruzi po indicku: Vykuchané pstruhy umyjeme a osušíme. Mandle spaříme vařící vodou, oloupeme, nasekáme na malé kousky a osmahneme v rozpáleném tuku. Z mouky, hřebíčků, soli, kari a pepře připravíme ... ... …více»

Chutné chleby s matjesem

Chutné chleby s matjesem
6. 03. 2008 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Chutné chleby s matjesem: Salátové listy omyjeme a osušíme. Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme. Necháme vystyd­nout a nožem nebo kráječem na vejce je rozkrájí­me na plátky. Krajíce chleba namažeme máslem a rozpůlíme ... …více»

Arménský pstruh

Arménský pstruh
6. 03. 2008 Ryby ++++______
Příprava receptu Arménský pstruh: Vyříznout žábry ze pstruhů a tím otvorem je vykuchat. Dobře ryby propláchnout, nechat je okapat a potom je prosolit uvnitř i zvenku. Z uvařené rýže smíchané s hrozinkami, zázvorem, máslem, trochou so ... …více»

Losos v baklažánu

Losos v baklažánu
6. 03. 2008 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Losos v baklažánu: Uřízneme stopku baklažánu, umyjeme a rozřízneme na dvě stejně velké části. Baklažány vydlabeme, tak aby kraje byly 3 mm silné a neprotrhly se. Lososa očistíme a vložíme společně s vydlabanou dužinou z ... …více»

Smažené krevety

Smažené krevety
6. 03. 2008 Ryby +++_______
Příprava receptu Smažené krevety: Krevetky opláchneme, necháme okapat a osolíme. Pokapeme je citrónem a necháme chvilku v misce odpočinout. Krevety nasáknou chuť citrónu a budou šťavnatější. Připravíme 3 misky, do jedné nasypeme mouku ... …více»
 

Grilovaný rejnok

Grilovaný rejnok
6. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Grilovaný rejnok: Pokud máme řezy rejnoka zmražené, necháme je rozmrznout jen částečně. Nestane se nám pak, že by se během smažení potrhaly. Připravíme si marinádu. Smícháme olej, asi 2 polévkové lžíce citrónové šťávy, ... …více»

Pangasius na zelenině

Pangasius na zelenině
6. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pangasius na zelenině: Filety čerstvého pangasiuse omyjeme a osušíme. Pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na 2 lžících másla opékáme po každé straně 5 minut dozlatova. Mrkev, cukety a okurku omy ... …více»

Losos na pivě

Losos na pivě
6. 03. 2008 Ryby +++-______
Příprava receptu Losos na pivě: Maso očistíme, omyjeme a naporcujeme. Naporcované maso uložíme do nádoby s pivem a necháme 4 hodiny uležet, můžeme i více. Promícháme pepř, papriku a mouku a lososa obalíme a osmažíme v oleji. Osolíme ... …více»

Ryba s křenem a jablky

Ryba s křenem a jablky
6. 03. 2008 Ryby ++++++++++
Příprava receptu Ryba s křenem a jablky: Filety z okouna opláchneme, dobře očistíme a rozložíme na pracovní plochu. Pórek omyjeme a rozebereme na jednotlivé vrstvy. Lehce je naklepeme paličkou a položíme na filety. Pak rybu s pórkem stočíme ... …více»

Rybí filé Tyhány

Rybí filé Tyhány
6. 03. 2008 Ryby +++++_____
Příprava receptu Rybí filé Tyhány: Rybí filé pokapeme citrónovou šťávou, aby maso zpevnilo a odstranil se rybí pach. Necháme asi hodinu v chladu odležet. Pak filé naporcujeme, osušíme, obalíme v mouce a osmažíme na oleji z obou stran. ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !