![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pstruzi po indicku: Vykuchané pstruhy umyjeme a osušíme. Mandle spaříme vařící vodou, oloupeme, nasekáme na malé kousky a osmahneme v rozpáleném tuku. Z mouky, hřebíčků, soli, kari a pepře připravíme ... ... …více»
|
![]() |
6. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chutné chleby s matjesem: Salátové listy omyjeme a osušíme. Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme. Necháme vystydnout a nožem nebo kráječem na vejce je rozkrájíme na plátky.
Krajíce chleba namažeme máslem a rozpůlíme ... …více»
|
![]() |
6. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Arménský pstruh: Vyříznout žábry ze pstruhů a tím otvorem je vykuchat. Dobře ryby propláchnout, nechat je okapat a potom je prosolit uvnitř i zvenku.
Z uvařené rýže smíchané s hrozinkami, zázvorem, máslem, trochou so ... …více»
|
![]() |
6. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos v baklažánu: Uřízneme stopku baklažánu, umyjeme a rozřízneme na dvě stejně velké části. Baklažány vydlabeme, tak aby kraje byly 3 mm silné a neprotrhly se. Lososa očistíme a vložíme společně s vydlabanou dužinou z ... …více»
|
![]() |
6. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené krevety: Krevetky opláchneme, necháme okapat a osolíme. Pokapeme je citrónem a necháme chvilku v misce odpočinout. Krevety nasáknou chuť citrónu a budou šťavnatější. Připravíme 3 misky, do jedné nasypeme mouku ... …více»
|
![]() |
6. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Grilovaný rejnok: Pokud máme řezy rejnoka zmražené, necháme je rozmrznout jen částečně. Nestane se nám pak, že by se během smažení potrhaly. Připravíme si marinádu. Smícháme olej, asi 2 polévkové lžíce citrónové šťávy, ... …více»
|
![]() |
6. 03. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pangasius na zelenině: Filety čerstvého pangasiuse omyjeme a osušíme. Pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Na 2 lžících másla opékáme po každé straně 5 minut dozlatova. Mrkev, cukety a okurku omy ... …více»
|
![]() |
6. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos na pivě: Maso očistíme, omyjeme a naporcujeme. Naporcované maso uložíme do nádoby s pivem a necháme 4 hodiny uležet, můžeme i více. Promícháme pepř, papriku a mouku a lososa obalíme a osmažíme v oleji. Osolíme ... …více»
|
![]() |
6. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ryba s křenem a jablky: Filety z okouna opláchneme, dobře očistíme a rozložíme na pracovní plochu. Pórek omyjeme a rozebereme na jednotlivé vrstvy. Lehce je naklepeme paličkou a položíme na filety. Pak rybu s pórkem stočíme ... …více»
|
![]() |
6. 03. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé Tyhány: Rybí filé pokapeme citrónovou šťávou, aby maso zpevnilo a odstranil se rybí pach. Necháme asi hodinu v chladu odležet. Pak filé naporcujeme, osušíme, obalíme v mouce a osmažíme na oleji z obou stran. ... …více»
|