![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
29. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Steak z tuňáka se smetanovým rizotem: Uvaříme si rýži, postupujeme podle návodu na obalu.
Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a na oleji ji orestujeme dozlatova. Přidáme vařenou rýži, nastrouhaný parmazán a z ... ... …více»
|
![]() |
29. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tajemství zakázaného města: Krevetky vložíme do mírně oslolené vody a necháme je zhruba dvě minuty povařit. Pak je scedíme. Česnek oloupeme a nasekáme. Chilli papričku zbavíme stopky a jadérek. Papričku pokrájíme nadrobno.
... ... …více»
|
![]() |
29. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený kapr s křenovou šlehačkou: Očištěné podkovy z kapra osolíme a podle chuti opepříme. Pokapeme je citronovou šťávou a 10 minut necháme odležet.
Smetanu vyšleháme dotuha. Křen oloupeme a na struhadle nastrouháme najemno. Asi 4 lž ... …více»
|
![]() |
29. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slaný koláč s brokolicí: Brokolici rozeberem na růžičky a ponoříme asi na 8 minut do osolené vroucí vody. Vyndáme a necháme vychladnout. Garnely nebo krevety vaříme v osolené vodě doměkka. Mléko vyšleháme spolu s vejci a ... ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr na jablíčkách: Kapra posolíme a pokapeme citronovou šťávou. Na dno pekáčku rozložíme plátky slaniny, na ně položíme připravené porce kapra, pokryjeme plátky oloupaných jablek a paprikami pokrájenými na proužky. Okoř ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Losos se smetanou a těstovinami: Lososa omyjeme, osušíme papírovou utěrkou a nakrájíme na kousky. Pokapeme ho citronovou šťávou. Oloupeme a najemno nasekáme cibuli. Omyjeme pažitku, osušíme a nasekáme ji.
Těstoviny uvaříme ve slané ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rybí filé zapečené se smetanou a koprem: Plátky rybího filé osolíme, opepříme a vložíme na máslo do zapékací misky a chvíli pečeme. Do 1/4 l kysané smetany rozkvedláme lžičku jemně usekaného kopru, 2 lžíce strouhaného sýra, vlijeme na rybí f ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krevety: Tělíčka krevet nařízneme podélně tak, aby zůstal ocásek a obě půlky šly od sebe. Na pánev je naskládáme jednu vedle druhé do tvaru obrácené trojky. Přidáme víno a trochu drceného česneku, soli a pepře ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapr v sýrovém župánku: Porce kapra osolíme, mírně opepříme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme odležet v chladu (nejméně 1/2 hodiny).
Na dno pekáčku rozložíme plátky anglické slaniny, na ně položíme porce kapra, ty pokla ... …více»
|