![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Platýs vařený v páře s okurkou : Připravíme si všechny ingredience kromě listů máty. Z ryby stáhneme kůži, nakrájíme ji na větší kusy a omyjeme. Porce potřeme olejem, poprášíme je mletým koriandrem a necháme půl hodiny odležet. Pak j ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Papriky plněné těstovinami: Na oleji zpěníme nadrobno nakrájeno cibuli a prolisovaný česnek, přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, rozdrobeného tuňáka i s nálevem, ochutíme oreganem, osolíme, opepříme a dusíme, dokud omáčka nezh ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sumeček se zeleninou: 1. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli s mletou paprikou a zeleninou. Přisypeme kmín a vegetu a dusíme 15 minut.
2. Přiložíme pokrájené filety, zahustíme moukou rozmíchanou v trošce vody. ... ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krabi s čajovými lístky: Čajové lístky spařte horkou vodou a přes cedník přeceďte. Krabí maso obalte ve směsi žloutku, glutasolu (vegety), soli a škrobové moučky. Osmažujte v rozpáleném sádle a dbejte, aby se kousky neslepily ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Krabí penízky: Krabí maso a slaninu pokrájejte na kostičky, přidejte žloutek, sherry, škrobovou mouku, sůl a posekanou cibulku. Dobře promíchejte. V rozehřátém oleji opečte z této směsi oválné placičky po obou stran ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Marinovaný pečený úhoř: Olej smícháme s citrónovou šťávou a sekanou petrželkou. Asi 6 cm dlouhé porce úhoře osolíme, opepříme, vložíme do oleje a necháme asi 90 minut marinovat. Marinovaného úhoře pečeme v rozehřáté troubě d ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Neapolský úhoř: Asi 3 cm silná kolečka úhoře osolíme, opepříme a opečeme v rozpáleném oleji po obou stranách. Opečenou rybu ponecháme v teple. Na oleji od opékání osmažíme najemno nakrájenou cibuli a plátky hub. K mě ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mušle zapékané s bylinkami: Mušle pečlivě okartáčujeme pod studenou vodou. Přivedeme k varu víno s tymiánem, celým pepřem a solí. Vložíme mušle a vaříme, až se otevřou. Vyjmeme je děrovanou sběračkou a odstraníme horní misku las ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2008 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Humr termidor: Gril předehřejeme na středně vysokou teplotu. Humrům vykroutíme hlavy, klepeta odlomíme, přelámeme a vybereme maso. Ostrým nožem humry rozpůlíme po délce a odstraníme z nich vnitřnosti. Humří maso vy ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2008 Ryby
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Úhoř z Chang-čou: Připraveného úhoře rozřežte na malé, podélné kousky, osolte, obalte ve škrobové moučce a v rozpáleném oleji opékejte. Jakmile kousky úhoře začnou žloutnout, nechte je okapat a upravte je na horkou mís ... …více»
|