Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruzi s bylinkovými bramborami

Pstruzi s bylinkovými bramborami
28. 04. 2009 Ryby +++++-____
Příprava receptu Pstruzi s bylinkovými bramborami: Pstruhy omyjeme, osušíme a na půl hodiny naložíme do mléka. Poté je vyjmeme, necháme okapat, osolíme, opepříme, zakapeme citronem, dáme do vymaštěného pekáčku a pečeme. Průběžně podléváme vodou a ke k ... …více»

Babicovy dobroty - Filety z norského lososa zapečené v červené peřince

Babicovy dobroty - Filety z norského lososa zapečené v červené peřince
27. 04. 2009 Ryby +++_______
Příprava receptu Babicovy dobroty - Filety z norského lososa zapečené v červené peřince: Filety z lososa osolíme a zprudka opečeme na pánvičce z obou stran, poté odstavíme. Omáčka: Do kastrůlku si připravíme 2 dcl studeného mléka, jeden žloutek, zasypeme polévkovou lžící polohrubé m ... …více»

Babicovy dobroty - Lín na bylinkách

Babicovy dobroty - Lín na bylinkách
27. 04. 2009 Ryby ++++++____
Příprava receptu Babicovy dobroty - Lín na bylinkách: Rybu zbavíme ploutví, nařízneme na páteři a pod hlavou. Řez u páteře naplníme bylinkami, bylinky dáme i dovnitř ryby. Osolíme, okmínujeme a dáme na pekáč tak, aby ryba stála. Kolem naskládáme nakrájen ... …více»

Babicovy dobroty - Tmavá treska s lusky

Babicovy dobroty - Tmavá treska s lusky
27. 04. 2009 Ryby +++++_____
Příprava receptu Babicovy dobroty - Tmavá treska s lusky: Na másle opečeme filátka z tmavé tresky, pokapaná citrónem a osolíme. Uvařené lusky dáme na druhou pánev s osmaženou slaninou a zalijeme smetanou. Filata postříkáme bílým vínem a vše přidáme do lusků. ... …více»

Pangasius na rozmarýnu

Pangasius na rozmarýnu
27. 04. 2009 Ryby +++++_____
Příprava receptu Pangasius na rozmarýnu: Filety z pangase posypeme kořením na ryby a naložíme do marinády z olivového oleje, citronu a rozmarýnu. Necháme cca hodinu naložené. Potom pangase na pánvi osmažíme. Jako příloha jsou vhodné brambo ... …více»
 

Rybí směs na sladkokyselo

Rybí směs na sladkokyselo
26. 04. 2009 Ryby ++++++____
Příprava receptu Rybí směs na sladkokyselo: Filé nakrájíme na kostky, pokapeme 2 lžícemi octa, lehce okořeníme vegetou. Cibule a mrkve očistíme a nakrájíme na kolečka. Kousky filé obalíme v solamylu a osmažíme na oleji. Před dopečením vložíme s ... …více»

Kuchařská pohotovost - Bramborové knedlíčky s uzeným lososem a kysanou smetanou

Kuchařská pohotovost - Bramborové knedlíčky s uzeným lososem a kysanou smetanou
25. 04. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuchařská pohotovost - Bramborové knedlíčky s uzeným lososem a kysanou smetanou : Ve slupce uvařené a poté oloupané brambory nakrájíme na drobné kostičky, které opatrně promícháme s trochou pomazánkového másla, nasekanou pažitkou a dochutíme solí a pepřem. Z hotové hmoty tvarujeme ... …více»

Zapékané cukety s tuňákem

Zapékané cukety s tuňákem
23. 04. 2009 Ryby +++++++___
Příprava receptu Zapékané cukety s tuňákem: Do tlakového hrnce dáme na 15 - 20 minut povařit cukety. Kupuji tak do velikosti 20 cm, ne více. Mezitím do zlatova osmažíme cibuli nakrajenou na kostičky. Po vyjmutí cuket z hrnce je podélně ... …více»

Kapr se zeleninou v rajské omáčce

Kapr se zeleninou v rajské omáčce
23. 04. 2009 Ryby ++++++++__
Příprava receptu Kapr se zeleninou v rajské omáčce: Na olivovém oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, na ní poklademe, osoleného a nakminovaného kapra, přidáme mraženou zeleninu a oregáno. Podlijemem vodou a dusíme. Když máme kapří maso měkké, při ... …více»

Čína z mořské štiky

Čína z mořské štiky
22. 04. 2009 Ryby ++++++++-_
Příprava receptu Čína z mořské štiky: Nakrájíme porek a cibuli a podusíme na oleji. Našleháme bílek se solamylem. Rozmrazíme filé,osolíme, dáme kari. Obalíme v našlehaném bílku a prudce opečeme zvlášť na pánvi. Osmahlé dáme na porek. Př ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !