Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruzi se šampaňským vínem

Pstruzi se šampaňským vínem
18. 04. 2009 Ryby ++++-_____
Příprava receptu Pstruzi se šampaňským vínem: Do zapékací mísy dáme nasekanou šalotku, petrželku, bobkový list a rozložíme očištěné pstruhy. Zalijeme šampaňským, osolíme a opepříme. Zakryjeme alobalem a pečeme asi 20 minut. Poté stáhneme z pstru ... …více»

Penne s tuňákem a cuketou

Penne s tuňákem a cuketou
18. 04. 2009 Ryby +++++++___
Příprava receptu Penne s tuňákem a cuketou: Těstoviny uvaříme dle návodu. Cuketu nakrájíme na tenká kolečka a opečeme na oleji, přidáme koření, sůl a pepř. Opékáme dozlatova. Pak přidáme sýr a necháme rozpustit. Nakonec přidáme tuňáka i se šťá ... …více»

Lososová rajčata

Lososová rajčata
16. 04. 2009 Ryby +++_______
Příprava receptu Lososová rajčata: Horní třetinu rajčat odkrojíme, vydlabeme, vnitřky osolíme, opepříme, vyplníme sýrem a přidáme kousky lososa. Rajčata můžeme zapéci v troubě nebo grilovat. ... ... …více»

Žralok po čínsku

Žralok po čínsku
16. 04. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Žralok po čínsku: Syrové brambory nakrájíme na plátky, uvaříme. Rozprostřeme je na vymazaném plechu, posypeme kořením na americké brambory a asi 30 minut zapékáme v troubě na 200 °C. Žraloka osolíme a lehce okořeníme. ... …více»

Pangasius s růžičkovou kapustou

Pangasius s růžičkovou kapustou
16. 04. 2009 Ryby +-________
Příprava receptu Pangasius s růžičkovou kapustou: Do zapékací misky vlijeme přiměřené množství oleje, položíme do ní filety posypané kořením, podlijeme bílým vínem a dáme péct. 10 minut před dopečením přidáme růžičkovou kapustu, popřípadě ještě podli ... …více»
 

Rybí křupavé kousky

Rybí křupavé kousky
15. 04. 2009 Ryby ++++______
Příprava receptu Rybí křupavé kousky: Rybu pokrájejte na kostky o hraně 2,5cm a dejte stranou. Do mísy nasypte mouku a ve středu udělejte důlek. Přidejte žloutek a olej a postupně přilévejte mléko a vymíchávejte hladké těsto. Nechte je 2 ... …více»

Pangasius na smetaně s cibulí

Pangasius na smetaně s cibulí
15. 04. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Pangasius na smetaně s cibulí: Plátky pangase posypeme kořením na ryby a dáme na vymazaný pekáč. Pekáč s pangasem chvíli pečeme v troubě. Cibuli nakrájíme ji na plátky. Pak pangase zasypeme cibulí a zalijeme šlehačkou. Pangase zap ... …více»

Pikantní filé s bylinkami a oříšky

Pikantní filé s bylinkami a oříšky
15. 04. 2009 Ryby ++++______
Příprava receptu Pikantní filé s bylinkami a oříšky: Zázvor a česnek oloupeme a nakrájíme na větší kousky. Rozmixujeme je spolu s mlékem, olejem, sójovou omáčkou, polovinou sekané papričky, citronovou šťávou a loupanými mandlemi. Bílou část citronely a ... …více»

Paštika z ryb

Paštika z ryb
13. 04. 2009 Ryby Žádné hodnocení
Příprava receptu Paštika z ryb: Ryby podusíme, vykostíme a umeleme na masovém strojku. Pak ještě mixujeme v mixéru, aby maso bylo co nejjemnější. Dva žloutky s 3 lžícemi polohrubé mouky, s veškerým kořením a 1 lžíci másla šleháme v ... …více»

Kapřík naložený v laku

Kapřík naložený v laku
13. 04. 2009 Ryby +_________
Příprava receptu Kapřík naložený v laku: Kapříka zbavíme vnitřností, oddělíme hlavu a ocas. Jinač ho necháme vcelku i s kůží. Důkladně ho umyjeme, necháme odkapat, pokapeme citrónovu šťávou a potíráme připraveným lakem. Lak na potírání ry ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !