Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pečená nadívaná štika

fotka Pečená nadívaná štika
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pečená nadívaná štika:

1 celá štika  | 250 g masa z kapra nebo jiné ryby  | 50 g másla  | 20 g sardelové pasty  | 5 stroužků česneku  | 1 žemle  |  mléko  | 2 vejce  |  citron  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Pečená nadívaná štika:

Štiku očistíme, osolíme, potřeme rozetřeným česnekem zvenčí i zevnitř a necháme odležet. Porce kapra nebo jiné ryby uvaříme a maso obereme z kostí. V misce utřeme máslo se sardelovou pastou, přidáme uvařené maso z kapra, vymačkané žemle nakrájené na kousky a namočené v mléce, citronovou kůru, 2 vejce, osolíme, opepříme a jemně promícháme. Touto nádivkou naplníme štiku, zašijeme nebo zašpejlujeme a na másle pečeme v troubě.

Podáváme s hranolky nebo vařeným bramborem.


Fotky receptu Pečená nadívaná štika:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pečená nadívaná štika
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !