Vložil: | hankca |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Rozmarýnová treska:
400 g filetů z tresky
| 50 g margarínu
| 1 lžíce hladké mouky
| rozmarýn
| sůl
| 50 g nivy na posypání
Postup přípravy receptu Rozmarýnová treska:
Zapékací misku vymažeme trochou margarínu či jiného rostlinného tuku. Filety osolíme, poprášíme hladkou moukou a posypeme rozmarýnem. Vložíme je do vymazané misky, na povrch rozdělíme malé vločky margarínu. Pečeme v troubě při 200°C asi 40 minut. Během pečení přeléváme povrch vypečenou šťávou. Těsně před vyndáním z trouby pokrm posypeme strouhanou nivou.
Fotky receptu Rozmarýnová treska:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!