Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.10. 2025
Dnes má svátek Sabina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ryba naostro

fotka Ryba naostro
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Ryba naostro:

4 filety bělomasé ryby s kůží  | 1/2 lžičky chilli koření  |  kůra a šťáva z limetky  | 50 g změklého másla  | 2 lžíce koriandru  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Ryba naostro:

1) Připravte kořeněné máslo. Rybu lehce osolte, opepřete a poprašte chilli.
2) Máslo důkladně promíchejte se zbylou šťávou a kůrou z limety, chilli kořením a
nadrobno nasekaným koriandrem.
3) Vychlaďte.
4) Opečte rybu na grilu (bez tuku), až se bude maso snadno oddělovat jako lupínky (asi
osm minut po každé straně)
5) Na každou porci dejte kousek okořeněného másla.
6) Podávejte s limetou salátem a novými bramborami.



Fotky receptu Ryba naostro:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ryba naostro
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !