Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 07.10. 2025
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Ryba s kapary a sumac

fotka Ryba s kapary a sumac
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Ryba s kapary a sumac:

4 rybí filety  | 2 lžíce kaparů (malých, scezených a opláchnutých)  | 1/4 hrnku petrželové natě (pokrájené)  | z 1 limetky postrouhaná kůra  | 1 lžíce olivového oleje  | 3 lžičky sumac

Postup přípravy receptu Ryba s kapary a sumac:

Do nádoby vhodné pro mikrovlnku dáme rybu a zalijeme ostatními smíchanými přísadami. Vlníme asi 5 minut nebo dokud není ryba hotová.

Poznámka:

Sumac, sumah – purpurově zbarvený prášek připravený mletím plodů stromu zvaného "sumac" (sumah), latinsky "Rhus coriaria L.", který je používaný jako koření, často ve směsi se solí. Má ostře kyselou chuť s mírně stahujícím účinkem.


Fotky receptu Ryba s kapary a sumac:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Ryba s kapary a sumac
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !