Použité suroviny receptu Rychlé arašídové cukroví:
150 g cukru
| 350 g nasekaných arašídů
| 2 lžíce másla
| 500 g hořké čokoládové polevy
Postup přípravy receptu Rychlé arašídové cukroví:
Cukr smícháme se 60ml vody a nalijeme do hrnce. Při střední teplotě uvedeme do varu a za stálého míchání vaříme, dokud cukr nezačne hnědnout. Arašídy nasypeme do cukrového sirupu a mícháme, dokud nevytvoří pevnou hmotu. Dortovou formu vyložíme pečícím papírem a potřeme hmotou. Necháme zchladnout. Čokoládovou polevu rozpustíme za stálého míchání v horké vodní lázni. Necháme trochu zchladnout. Tekutou polevu nalijeme na krokant a necháme zchladnout. Arašídové cukroví vyklopíme z formy a nakrájíme na kousky.
Fotky receptu Rychlé arašídové cukroví:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!