Vložil: | Torta |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: |
![3/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![3/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![3/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![3/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![3/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Rychlé, levné a hlavně vynikající krupicové bosáky s uzeným:
0,5 litru vody
| 6 lžic oleje
| dle chuti: sůl nebo nějaká vegeta
| 0,25 litru hrubé krupice
| aspoň 20 dkg uzené maso
Postup přípravy receptu Rychlé, levné a hlavně vynikající krupicové bosáky s uzeným:
Vodu s olejem a se solí přivedeme k varu. Stáhneme na nejslabší plamen a vsypeme krupici - za stálého míchání. Pokračujeme v míchání, dokud se neutvoří jednolitá koule (2-3 minutky), která se nelepí k nádobí. Nadrobno nakrájené uzené opečeme na pánvi a vmícháme do těsta. Velkou lžící pak vykrajujeme knedlíčky, které zprudka opečeme - nejlépe na voňavém tuku po uzeném - a lehce poprášíme paprikou. Nebo uzené nemícháme do těsta, ale nasypeme nahoru na knedlíky. Podáváme se zelím kyselým!
Fotky receptu Rychlé, levné a hlavně vynikající krupicové bosáky s uzeným:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!