Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 55 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Rychlé pikantní maso:
500 g masa
| 1 hrnek vody
| marináda
| 1 lžička octa
| 1 lžička worcestru
| 1 hrnek ostrého kečupu
| pepř
| 1 lžíce soj. omáčky
| sůl
| 5 str. česneku
| chilli
| máslo
Postup přípravy receptu Rychlé pikantní maso:
Připravíme si marinádu.
Maso narovnáme do pekáčku, na každý kousek masa dáme plátek másla a přelijeme marinádou. Maso by mělo být z větší části potopené. Nejlepší je nechat ho naložené přes noc, ale není nutné.
Maso pečeme půl hodiny při teplotě asi 180 °C. Pak maso otočíme a pečeme ještě asi půl hodiny. Marináda by se během pečení měla přeměnit na trochu lepivou omáčku.
Maso ihned podáváme. Jako příloha je výborná rýže, hranolky, ale dá se přikusovat i chléb nebo bageta.
Fotky receptu Rychlé pikantní maso:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!