Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.10. 2025
Dnes má svátek Nina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rychliky neboli vaječná bába

fotka Rychliky neboli vaječná bába
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++++-
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Rychliky neboli vaječná bába:

3 dl mléka  | 4 vejce  | 2 lžíce hladké mouky  |  sůl  |  máslo na plech  |  cukr na sypání  |  mletá skořice  |  příp. povidla nebo tvaroh

Postup přípravy receptu Rychliky neboli vaječná bába:

Mléko rozkvedláme s vejci, špetkou soli a moukou na hladké těstíčko. Vlijeme na dobře vymaštěný plech a v předehřáté troubě pečeme po jedné straně. Potom rozdělíme na čtvrtiny, každou obrátíme a upečeme po druhé straně. Upečenou bábu sypeme cukrem se skořicí nebo potíráme povidly či rozdělaným tvarohem a stočíme. Do těstíčka můžeme také přidat tlučený kmín. V tom případě po upečení necukrujeme, podáváme na slano.


Fotky receptu Rychliky neboli vaječná bába:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rychliky neboli vaječná bába
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Šperky