200 g rýže natural
| špetka soli
| 600 g vařeného kuřete bez kostí a kůže
| 1 malá fenyklová hlíza
| 2 lžíce oleje
| 300 g mraženého hrášku
| 1/8 l drůbežího vývaru
| špetka soli
| špetka bílého pepře
| 1 lžíce nasekaného kopru
Postup přípravy receptu Rýže natural s drůbeží:
Rýži důkladně propereme a 40 minut prudce vaříme ve 2 litrech osolené vody. Kuřecí maso nakrájíme na stejnoměrné kousky. Fenykl oloupeme, rozložíme na žilky a nakrájíme nadrobno. Fenyklovou nať nasekáme a dáme stranou. Hotovou rýži propláchneme studenou vodou a necháme odkapat. Ve velkém hrnci rozehřejeme olej a za stálého míchání na něm opečeme kuřecí maso a fenykl. Přidáme hrášek, dolijeme vývar a necháme vzkypět. Rýži osolíme a opepříme, přimícháme k masu a při nízké teplotě ohříváme ještě 10 minut.
Fotky receptu Rýže natural s drůbeží:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!