Použité suroviny receptu Rýže po vlašsku s rajskými jablíčky:
250 g rýže
| 200 g vepřové krkovičky nebo bůčku
| dle chuti: sůl, pepř, parmezán na posyp, rajská jablíčka zbavená slupky, špetka cukru a soli
| dle chuti: citronová šťáva
| dle chuti: bazalka
Postup přípravy receptu Rýže po vlašsku s rajskými jablíčky:
Rýži propláchneme a uvaříme podle návodu na sáčku. Do uvařené rýže přidáme 200 g vařené krkovičky nebo bůčku jemně nasekané nožem. Promícháme dosolíme, mírně připepříme a srovnáme na nahřátou podávací mísu. Po stranách mísu obložíme dušenými rajskými jablíčky a posypeme strouhaným parmezánem. Zdobíme lístky čerstvé bazalky.
Fotky receptu Rýže po vlašsku s rajskými jablíčky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!