Postup přípravy receptu Rýže s kuřecím masem a garnáty:
Garnáty, slávky a kuřecí prsíčka opereme, osušíme a nakrájíme na kousky. Sójovou omáčku smícháme s rýžovým vínem. Garnáty, mušle a prsíčka v láku každé zvlášť marinujeme. Cibuli a česnek oloupeme a nasekáme. Papriku, hrášek a fazolky očistíme, případně nakrájíme. V pánvi rozehřejeme olej. Cibuli na něm zesklovatíme. Přimícháme česnek, zázvor, šafrán i rýži a opékáme 3 minuty. Přilijeme vývar. Přidáme kuřecí maso s marinádou, papriku, hrášek a fazolky. Vaříme pod poklicí asi 15 minut. Vmícháme marinádu a limetovou šťávu, přidáme mušle a garnáty. Necháme pod poklicí dojít jen asi 8 minut, aby rýže nebyla příliš suchá. Dochutíme a můžeme podávat ozdobené sójovými klíčky.