Použité suroviny receptu Rýžová buchta s jahodami:
těsto:
| 4 vejce
| 3 lžíce ovocného cukru
| 5 lžic rýžové mouky
| 1 lžička prášku do pečiva
| kousek másla a rýžová mouka na pekáč
| na obložení:
| čerstvé jahody
| jahodová marmeláda
Postup přípravy receptu Rýžová buchta s jahodami:
Vejce utřeme s cukrem do pěny. Pak přimícháme rýžovou mouku s práškem do pečiva a těsto nalijeme do malého pekáčku, který jsme vymazali máslem a vysypali rýžovou moukou. Pečeme v troubě vyhřáté na 180 °C asi 20 minut.
Po upečení necháme korpus trochu vychladnout, pak ho potřeme jahodovou marmeládou a poklademe čerstvými jahodami nakrájenými na plátky.
Fotky receptu Rýžová buchta s jahodami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!